(foto) În loc de alarmă. Un şofer de camion a lipit pe maşina sa un mesaj care să-i descurajeze pe hoţi

Amuzant, dar asta este realitatea în care trăim! Un şofer de camion din Chişinău a lăsat un mesaj pentru cei care “prădează” vehicule ca a lui, când afară nu e nimeni să observe asta. Cel mai probabil a avut de suferit deja din cauza unor astfel de răufăcători şi a decis să lupte cum poate.

Pentru că un sistem de alarmă ar fi costisitor şi nu ar fi rentabil de instalat pe un autovehicul de acest gen, pentru a nu i se mai fura tot combustibilul din rezervor, conducătorul a decis să-l scoată pe tot şi cel mai probabil să-l care cu el de fiecare dată când şi-o lasă parcată peste noapte pe o stradă din Chişinău. Iar pentru a-i descuraja pe hoţi, deasupra rezervorului a lipit o hârtie cu un mesaj care să-i anunţe că efortul nu mai merită.

Imaginile au fost publicate pe o reţea de socializare, unde situaţia a fost apreciată, dar şi ironizată. Un internaut este de părere că mai degrabă cineva deja a scos tot combustibilul din rezervor şi a lăsat mesajul pentru “alţii din domeniu” 🙂

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova. De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Vezi şi:

https://autoblog.md/foto-o-soferita-din-chisinau-gasit-pe-masina-un-buchet-de-flori-cu-un-mesaj-iata-ce-citit/

https://autoblog.md/foto-mesajul-de-pe-masina-unui-sofer-din-chisinau-unii-cand-il-citesc-nu-mai-risca-sa-l-depaseasca/

(foto) Un şofer din Chişinău a găsit pe capotă un mesaj prins cu o cărămidă

Cmentariile sunt închise