(foto) O nouă pradă a hoţilor din Chişinău – capote de Renault

Atenţie, atenţie, atenţie unde vă lăsaţi maşinile peste noapte! Două cazuri înseamnă un trend deja! În ultimele ore a fost prădat nu unul, ci două automobile Renault Megane de generaţie anterioară, produsă între anii 2008-2016. Peste noapte proprietarii le-au găsit fără capote!

Despre primul caz se menţionează că a avut loc în curtea unui bloc de pe strada Liviu Deleanu din sectorul Buiucani. Hoţul a demontat doar capota de culoare neagră.

FOTO: facebook.com/maxim.sugac

În al doilea caz, deşi nu se menţionează unde a avut loc, s-a întâmplat o situaţie similară. Un break de culoare albă, parcat la marginea unui drum, a fost găsit fără capotă. Proprietarul a făcut publică încă o imagine din care este de înţeles ce întreprinde hoţul înainte de a lua partea caroseriei: întâi deschide maşina prin spargere, după care deschide capota.

FOTO: facebook.com/ion.hariton.184

Nici unul din cei doi păgubiţi nu a declarat dacă le-a mai fost furat ceva din maşini sau dacă acestea au sisteme de alarmă în dotare, deşi au făcut o plângere la poliţie. Pentru că există riscul să se mai întâmple astfel de infracţiuni, se recomandă cel puţin lăsarea autovehiculelor în parcări păzite sau la vedere, sub lumina unui stâlp de dorit, în caz că un sistem de alarmă este prea costisitor pentru unii.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire!

Vezi şi:

(video) Situaţia ciudată a unui şofer din Chişinău după ce maşina i-a fost spartă. Hoţul umbla după piese de Prius cu un Prius

(foto) Strigăt de disperare! O nouă victimă a hoţilor de componente auto

https://autoblog.md/video-niste-hoti-din-chisinau-care-vaneaza-accesorii-de-pe-masini-surprinsi-in-actiune/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/