(foto) Strigăt de disperare! O nouă victimă a hoţilor de componente auto

O nouă zi, o altă victimă. Un alt proprietar de Toyota Prius şi-a găsit peste noapte automobilul spart. S-a întâmplat în sectorul Ciocana în faţa grădiniței nr. 225, în spatele blocului de pe Mircea cel Bătrân 16.

Posesorul a lansat un apel după ajutor pe o reţea de socializare, în speranţa că unii internauţi ar putea deţine careva informaţii, detalii, imagini foto sau video despre cele întâmplate. Din fotografiile publicate putem observa că răufăcătorul sau eventual grupul de hoţi i-au luat cele două oglinzi retrovizoare şi elemente din bord, inclusiv sistemul multimedia. În interior s-a pătruns printr-o metodă deja bine cunoscută şi din câte se pare eficientă.

Comentând cele întâmplate, mai mulţi oameni s-au arătat din nou revoltaţi că poliţia nu poate întreprinde nimic, nici în cele mai recente cazuri, iar celor care caută o maşină rulată nu le mai recomandă să opteze pentru un Prius. Dacă totuşi o fac, atunci trebuie să-i instaleze şi un sistem de alarmă care costă câteva mii de lei, însă nici acesta nu poate oferi o siguranţă completă.

FOTO: facebook.com/eugen.ivanov.31
FOTO: facebook.com/eugen.ivanov.31

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire!

Vezi şi: (video) Situaţia ciudată a unui şofer din Chişinău după ce maşina i-a fost spartă. Hoţul umbla după piese de Prius cu un Prius

Vezi şi: (video) Mascaţii au reţinut un hoţ care a spart recent câteva automobile. Iată ce avea „în dotare”

Vezi şi: Hoţii nu au concedii! Unui proprietar de Prius i s-a spart maşina pentru ca să i se fure volanul

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/