(video) Tragedie în sudul ţării. Un tânăr şofer şi-a pierdut viaţa pe drumul spre UTA Găgăuzia

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Accident grav în sudul țării, produs în dimineața zilei de ieri. În rezultatul unui impact dintre un autoturism şi un autocamion a decedat un tânăr şofer. Totul s-a întâmplat la intrarea în UTA Găgăuzia, din direcția satului Ciucur-Mingir din raionul Cimişlia.

Martorii accidentului rutier afirmă că totul s-ar fi produs după ce șoferul automobilului Toyota ar fi ieșit la depășire într-o curbă periculoasă, fără a se asigura. În rezultat a avut loc o coliziune frontală cu autocamionul care se deplasa regulamentar pe contrasens.

Impactul a fost atât de puternic, încât șoferul în vârstă de 35 de ani din Toyota a rămas blocat între fiare. Salvatorii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic decât să-i scoată corpul neînsuflețit. Dar pasagera sa, o tânără de 24 de ani, fiind în viață a fost preluată de medici și dusă de urgență la spital.

Șoferul camionetei, în vârstă de 48 de ani, a refuzat spitalizarea. Poliția a pornit o anchetă pe caz.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/