Ai mașină? Află în ce concurs poți câștiga 50 de litri de carburant! Poți deveni unul din cei 10 câștigători

Articol de: MOGO Moldova
(P) – articol publicitar

Probabil, te-ai prins deja că se pun în joc carduri pentru carburanți. Înainte să afli detalii despre concurs și condițiile de participare, află că, dacă ai un cont de Facebook, deja îți poți încerca norocul. Și, cel mai important, nu te costă nimic.

“Mogo îți face plinul” este noul concurs organizat de compania de leasing și creditare auto Mogo.

Ce trebuie să faci pentru a câștiga?

În cadrul concursului, Mogo își propune să împartă 10 carduri, care vor putea fi schimbate la o rețea de benzinării pe 50 de litri de benzină sau motorină.

Ce trebuie să faci pentru a te înregistra în concurs? E simplu! Dacă încă nu ești abonatul paginii Mogo.md de pe Facebook, acum e momentul să o faci!

Vezi postarea cu imaginea simbol a concursului, îi dai un Like&Share, iar în comentariul postării etichetezi un prieten virtual despre care crezi că ar fi interesat să participe la concurs. Teoretic, nu ţi-ar lua decât un minut.

Concursul se desfășoară în perioada 15 decembrie 2021 – 19 ianuarie 2022, iar cei 10 norocoși vor fi desemnați pe 20 ianuarie, aleatoriu, prin intermediul platformei random.org. Câștigătorii vor fi etichetați în comentarii la postarea de concurs pe pagina de Facebook, în aceeași zi.

Organizatorii concursului “Mogo îți face plinul” afirmă că prin această promoție compania și-a propus să încheie ciclul sărbătorilor de iarnă cu încă 10 șoferi fericiți.

„Moldovenii sărbătoresc și pe vechi și pe nou, iar după o perioadă lungă de călătorii prin ospeție și mese întinse, seacă și economiile. Așa că un rezervor plin și, cel mai important, gratuit, este cel mai potrivit cadou pentru șoferi.”

Veaceslav Luchianenco, director al O.C.N. Mogo Loans SRL

P.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/