(foto) Porsche Moldova caută un stăpân pentru unul dintre primele modele 911 cu AWD

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Băieţii de la Porsche Center Moldova nu se ocupă doar de vânzarea celor mai noi automobile din gama producătorului german, ci au şi o pagină dedicată cu oferte rulate. Această pagină a fost completată astăzi cu una proaspătă, dar mai neobișnuită în comparație cu altele.

Aflaţi că se caută un nou proprietar grijuliu pentru un Porsche 911, dar nu este vorba despre unul din cea mai nouă generaţie 992, ci din a treia generaţie 964! În imagini este un Carrera 4 Coupe din 1989 şi cu 250.000 de km parcurşi. După o restaurare minuţioasă a adăugat alţi 3.000 de km pe odometru.

Porsche 911 (964) Carrera 4 Coupe este primul 911 cu tracțiune integrală. Între 1989 și 1994, la Stuttgart au fost produse 13.353 de unități. Sistemul de AWD permanent transmite în mod normal 31% din cuplul total către puntea din față și 69% către puntea din spate. Însă pentru că este şi un sistem electronic, distribuția poate varia în funcție de situația relevantă a conducerii. Pe consola centrală există şi un comutator specific sistemului.

De propulsie răspunde un motor boxer cu şase cilindri şi volum de 3.6 litri, răcit cu aer, care generează 250 CP/310 Nm. Fiind cuplat la o cutie de viteze manuală în cinci trepte, maşina este capabilă de un sprint până la 100 de km/h într-un respectabil timp de 5.5 secunde, în timp ce viteza maximă i se ridică la 261 km/h.

Exemplarul din imagini se afla într-o colecție din Danemarca și a fost importat în Moldova în 2021 în calitate de obiect cu valoare istorică și culturală, cu certificat corespunzător de la Ministerul Culturii. Lucrările de restaurare şi întreținere de la Porsche Classic Original au fost efectuate din 2021 la Porsche Center Moldova cu ocazia aniversării a 11 ani de la deschiderea centrului auto.

Lista completă a dotărilor, precum şi alte detalii, le puteţi vedea aici. Se cere pentru automobil suma simbolică de 89.911 euro. Pentru noul proprietar se mai oferă o garanţie generală de un an fără limită de parcurs de la Porsche Center Moldova şi alta de doi ani de la Porsche AG, fără limită de parcurs, pentru toate noile părţi/piese clasice achiziționate.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise