Mitsubishi pregăteşte un crossover care va purta numele unui model legendar scos din producţie

(update) Aceasta este prima imagine oficială cu noul model, dezvăluită de curând de Mitsubishi. Numele nu i-a fost arătat în comunicat, însă avem confirmarea că va fi prezentat la 7 martie la Salonul Auto de la Geneva.


Compania Mitsubishi pregăteşte premiera unui nou crossover, care va concura şi va lupta pentru clienţi cu modele ca Nissan Qashqai sau Seat Ateca.

Potrivit Auto Express, modelul va fi numit Eclipse. Anume aşa s-a numit sportcarul legendar al mărcii nipone, a cărui producţie a încetat în anul 2011.

Noutatea va fi construită pe baza platformei modernizate care se o foloseşte modelul Outlander. Şasiul va deveni mai dur datorită folosirii unor materiale noi. Suspensia spate a viitorului Mitsubishi Eclipse va fi una multi-link.

Deocamdată se cunoaşte că gama de motoare va fi compusă din două unităţi: un turbo motor pe benzină de 1.5 litri şi un diesel de 2.2 litri. Acestea vor putea fi cuplate fie la un variator, fie la o transmisie mecanică cu şase trepte. Tracţiunea va fi atât una pe puntea din faţă, cât şi una integrală.

Interiorul prototipului de teste al noului crossover Mitsubishi

Caracteristicile tehnice ale motoarelor sunt deocamdată necunoscute. Însă, şeful proiectului Mitsubishi Eclipse le-a spus jurnaliştilor de la Auto Express, că propulsorul pe benzină va produce aproximativ 120 de cai putere şi 200 Nm de cuplu.

Designul noului crossover va fi făcut în stilul prototipului XR-PHEV II care a fost demonstrat în martie 2015 la Salonul Auto de la Geneva. Acea maşină avea o unitate de propulsie hibridă.

Când va avea loc premiera modelului nu se cunoaşte exact, mai multe surse afirmând că Salonul Auto de la Geneva din acest an îi va fi platformă de lansare.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/