(video) Există drumuri mai proaste decât cele din Moldova! Iată cum se descurcă unii şoferi din Yemen

Înregistrarea video de mai jos vine din Yemen şi s-ar părea că este o competiţie în off-road, însă realitatea dură este alta. Acolo drumurile sunt cu mult mai proaste şi chiar pot lipsi, comparativ cu cele din Moldova. Astfel spus, nu ar trebui să ne plângem, ci să ne mulțumim cu ce avem.

VIDEO: tiktok.com

Imaginile arată două camionete care sunt conduse pe un drum stâncos, de munte, asemănător mai mult cu un defileu. Traversarea sa ar fi o problemă dificilă chiar și pentru un pieton, dar pentru nişte Toyota Land Cruiser înstărite pare floare la ureche. Vă puteţi convinge singuri cum se mişcă unul dintre ele fără prea multe dificultăți, în ciuda stării sale.

Pickup-urile sunt încărcate cu lemne şi este posibil că localnicii le colectează şi le transportă în acest fel pentru a-și încălzi casele pe timp de noapte, cel puţin. Imaginile au fost înregistrate într-una dintre zonele montane din Yemen, una dintre cele mai sărace ţări din sudul Peninsulei Arabice.

Cea mai mare parte a acestei țări este ocupată de pământ care nu este potrivit pentru agricultură. Chiar dacă ocupă locul 49 în lume după suprafaţă, conform Wikipedia, lungimea totală a reţelei de drumuri este de puţin peste 71 de mii de km, dintre care doar 6.200 de km sunt pavaţi.

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-nimeni-nu-se-astepta-sa-poata-face-asta-un-pick-up-toyota-a-uimit-la-o-competitie-de-off-road/

Cmentariile sunt închise