(video) Zvon care s-a adeverit! Mattia Binotto pleacă de la şefia echipei Scuderia Ferrari

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Printr-un comunicat de presă discret, Ferrari a anunţat că a acceptat demisia lui Mattia Binotto, care își va părăsi rolul de Team Principal al echipei de Formula 1 pe 31 decembrie 2022. Procesul pentru a identifica un nou manager al Scuderiei este deja în curs de desfășurare și este de așteptat să fie finalizat în noul an.

„Cu regretul pe care îl presupune acest lucru, am decis să închei colaborarea mea cu Ferrari. Plec de la o companie pe care o iubesc, din care fac parte de 28 de ani, cu seninătatea care vine din convingerea că am depus toate eforturile pentru a atinge obiectivele stabilite. Las o echipă unită și în creștere. O echipă puternică, pregătită, care sunt sigur că este capabilă să atingă cele mai înalte obiective, motiv pentru care îi doresc toate cele bune pentru viitor. Cred că este corect să facem acest pas în acest moment la fel de greu cum a fost această decizie pentru mine. Aș dori să le mulțumesc tuturor celor de la Gestione Sportiva care au fost alături de mine în această călătorie, alcătuită din dificultăți, dar și de mare satisfacție.”

Mattia Binotto
FOTO: formula1.com

Binotto, care s-a alăturat inițial echipei în 1995 în calitate de inginer pe motoare, și-a asumat rolul actual – care cuprinde departamentul Gestione Sportiva – înaintea campaniei din 2019.

După ce a contestat sezoanele 2020 și 2021, Ferrari a profitat de sosirea noilor reglementări ale F1 pentru a apărea ca o forță serioasă din primele rânduri Cu toate acestea, după un succes mai mare la începutul sezonului, provocările la titlu ale lui Leclerc și Ferrari au fost deraiate printr-o combinație de nesiguranță, mix-up-uri de strategie și greșeli de pilotaj, pe lângă “neobosirea” rivalului Red Bull.

Zvonurile inițiale privind o schimbare structurală, apărute în presa italiană, au fost negate de Ferrari, dar au apărut noi speculații în urma finalului sezonului de la Abu Dhabi. Într-un final, Scuderia a dat publicității astăzi o declarație pentru a confirma că Binotto a demisionat.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/