(video) BMW a făcut anunţul oficial! Se întâmplă exact după 20 de ani de la prezentarea “conceptului”

Un portbagaj foarte mare şi versatil într-o maşină sport de înaltă performanţă? Ceea ce acum pare doar o întrebare retorică va deveni în curând o ofertă concretă.

Cu câteva săptămâni înainte de premiera mondială a noului BMW M3 Sedan, există semne tot mai clare ale unei diversităţi de modele fără precedent în gama de automobile BMW M din segmentul median premium.

Împreună cu noul BMW M4 Coupe, noul BMW M3 Sedan îşi va marca premiera mondială în septembrie 2020.

De asemenea, nu mai este niciun secret că noua ediţie BMW M4 Cabriolet va urma anul viitor. Alături de aceste modele noi, încă un automobil de înaltă performanţă va începe testele înainte de intrarea în producție. La Garching, în apropiere de München, acolo unde este sediul BMW M GmbH, activitatea a început deja pentru un alt vis devenit realitate: pentru prima dată în istoria BMW M GmbH gama de modele va fi completată cu un BMW M3 Touring!

Performanţe specifice M combinate cu o creştere a spaţiului disponibil şi funcţionalitatea inteligentă a unui model Touring – anterior, această reţetă a fost rezervată exclusiv pentru BMW M5. Atât la a doua generaţie din 1992, cât şi la cea de-a patra din 2007, sedanul business de înaltă performanţă a fost acompaniat de o versiune Touring.

Dar nu este prima dată când cei de la BMW M GmbH au analizat ideea de a aduce acest concept de automobil în gama BMW M3. Exact acum 20 de ani, prototipul corespunzător a fost lansat pe baza celei de-a treia generaţii BMW M3. Obiectivul de atunci a fost să demonstreze că flexibilitatea ridicată şi integrarea perfectă a automobilelor sport de înaltă performanţă cu dotări de caroserie specifice ar putea fi încorporate în procesul de producţie al BMW M3.

La a şasea generaţie BMW M3, aceasta nu se va încheia cu simple consideraţii teoretice şi serii de teste tehnice ale produsului. Motorul M TwinPower Turbo cu şase cilindri de sub capotă a fost configurat. Cinci uşi şi un portbagaj foarte versatil sunt exact ceea ce fanii acestui model au aşteptat de multă vreme.

Ca a patra variantă a modelului, BMW M3 Touring îndeplinește speranțele tuturor celor care doresc să ducă la un nou nivel interacțiunea specifică M dintre performanţele de motorsport şi caracterul practic cotidian. Niciodată un automobil break din clasa medie premium nu a oferit o experiență atât de distractivă şi precisă a condusului.

Punţile late, prizele mari de aer din faţă şi cele patru terminaţii de eşapament din spate nu lasă nicio îndoială că ADN-ul M emblematic va fi perceptibil pe deplin în ciuda noului design al caroseriei automobilului.

Primul BMW M3 Touring din istorie este încă în faza inițială a procesului de dezvoltare de serie, ce va dura aproximativ doi ani. Ca şi în cazul altor automobile sport de înaltă performanţă de la BMW M, şi pentru BMW M3 Touring se aplică următoarea formulă: ori de câte ori prototipul a primit undă verde pentru teste pe drumurile publice, înseamnă că s-a făcut pasul decisiv spre maturitatea de serie.

În curând, nu numai acolo va fi văzut cu regularitate. Asemenea tuturor celorlalte modele BMW M, procesul intens de testare şi reglare pentru BMW M3 Touring va avea loc pe celebrul Nordschleife de la Nürburgring, pentru că primul BMW M3 Touring este, în primul rând, un BMW M3!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/