(video) Imagini revoltătoare! Un şofer de troleibuz nu observă o mamă cu un cărucior şi nu-i cedează trecerea

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

De la ziua producerii tragediei din sectorul Ciocana, când o adolescentă a fost călcată de un troleibuz, practic nimic nu s-a schimbat în atitudinea unor şoferi de transport public.

Din acel moment şi până astăzi pe reţelele de socializare au mai apărut mai multe momente cu implicarea transportului municipal în diverse încălcări, cât şi cazuri în care nu s-a cedat trecerea pietonilor, dar despre toate absolut e ireal să le transpui în articole/ştiri pentru a atrage atenția autorităților/societăţii asupra a ceea ce se întâmplă.

Însă cel mai recent caz ne-a impus din nou să ridicăm problema. Explicaţi-ne şi nouă, cineva, cum e posibil aşa ceva după ce RTEC s-a bătut în piept că realizează zilnic inclusiv teste psihofiziologice? Ori câmpul vizual al şoferilor de troleibuze este limitat doar de banda lor dedicată?…

Amintim încă o dată despre O REGULĂ OBLIGATORIE DE RESPECTAT din RCR: în cazul în care înaintea trecerii pentru pietoni s-a oprit sau a redus viteza vreun vehicul, conducătorii altor vehicule care se deplasează pe benzile alăturate pot continua deplasarea numai după ce s-au asigurat că pe trecere nu sunt pietoni! Şi aici se are în vedere toată trecerea de pietoni de pe toată lăţimea străzii, nu cea de pe un sens sau bandă, ci toată!

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise