(foto) Incident misterios în sectorul Botanica. Peste o mașină ar fi fost aruncat un cocktail Molotov

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În spațiul online au fost publicate câteva fotografii cu urmările unui incident nocturn care a avut loc duminică, 3 martie. În sectorul Botanica, pe strada Cetatea Albă 5, două automobile au fost deteriorate de flăcări.

Circumstanțele producerii incendiului sunt necunoscute exact, însă există câteva detalii interesante și în același timp misterioase.

Se vehiculează în primul rând că autoturismul Skoda s-a deplasat fără șofer spre Toyota, fiind deja în flăcări. Probabil acestea au influențat cumva, prin deteriorarea unor componente, pornirea sedanului care era poziționat într-o ușoară pantă.

Iar o altă informație de la o persoană care se știe cu proprietarul Skoda este că peste mașină ar fi fost aruncat un cocktail Molotov!

Autovehiculele nu au ars complet datorită intervenției operative a pompierilor. Chiar și așa, ambele pot fi considerate o daună totală.

IGSU ne-a confirmat intervenția unui echipaj de pompieri, iar cauza incendiului se stabilește încă. De cealaltă parte, Poliția Capitalei așteaptă expertiza de la colegii de la IGSU pentru a ști cum să procedeze mai departe.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise