(video) Un incendiu a afectat un service auto din capitală. Câteva maşini din el au fost evacuate la timp

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În această dimineaţă de joi, pompierii au fost solicitați de urgență să intervină la lichidarea unui incendiu, care a izbucnit într-un depozit de pe strada Grădina Botanică 9. În clădirea cu pricina există o secţie care a fost amenajată sub forma unui atelier de reparații auto. Apelul la 112 a fost recepționat la ora 8:05.

Potrivit informațiilor oficiale, la fața locului au fost îndreptate tocmai patru autospeciale de intervenție. Angajații IGSU au stabilit că focul a afectat acoperișul, dar şi secţia de reparaţii auto cu o suprafaţă de peste 600 m2. Datorită intervenției operative, arderea a fost localizată către ora 8:29, fiind lichidată complet la ora 8:55.

În urma incendiului nicio persoană nu a avut de suferit, iar focul a distrus doar 20% din acoperiș și mai multe bunuri materiale din interior. De asemenea, pompierii au reuşit să evacueze două autovehicule din secția de reparație afectată (un BMW Seria 8 şi un Seria 5), dar și au prevenit răspândirea flăcărilor spre alte clădiri vecine.

Cauza și circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior de specialiști.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/