(video) CES 2023: Grupul Hyundai, BYD şi Polestar – primii producători care vor oferi GeForce NOW în maşini

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Premieră în industrie, ca răspuns la soluţia Tesla. NVIDIA a anunțat la expoziţia CES din Las Vegas că serviciul său de cloud gaming GeForce NOW va ajunge pe mașini!

Hyundai Motor Group, unul dintre cei mai mari producători auto din lume, care are sub aripă mărcile Hyundai, KIA și Genesis; BYD, cel mai mare producător mondial de vehicule cu energie nouă (NEV), doar electrificate; și marca suedeză de vehicule electrice premium Polestar sunt primele care lucrează cu NVIDIA pentru a livra GeForce NOW în vehiculele lor.

Anunțul de ultimă oră extinde ofertele NVIDIA de infotainment pentru vehicule, care includ o suită de produse și servicii care îmbunătățesc experiența din cabină. Îmbinând moștenirea companiei în jocuri și infotainment, GeForce NOW poate transmite în timp real o experiență completă PC gaming, dincolo de desktop-uri, laptopuri și dispozitive mobile, acum către mașini definite de software.

Noua ofertă GeForce NOW poate combate plictiseala în timpul petrecut la încărcare sau în deplasări pe distanţe lungi, deoarece le va permite ocupanților scaunelor frontale să ruleze jocuri în flux în timp ce maşinile sunt parcate, iar pasagerii de pe bancheta din spate vor putea să se joace în mers dacă sunt disponibile monitoare corespunzătoare!

GeForce NOW folosește tehnologia revoluționară de streaming cu latență scăzută, alimentată de serverele GeForce în cloud, permițând jocul în timp real într-unul din peste 1.500 de titluri, inclusiv cele mai apreciate precum A Plague Tale: Requiem, The Witcher 3: Wild Hunt și Cyberpunk 2077, de la principalele magazine de jocuri pentru PC, inclusiv Steam, Origin de la Electronic Arts, Ubisoft, Epic Games Store și GOG.com. Serviciul include, de asemenea, multe dintre cele mai populare jocuri free-to-play precum Fortnite, Lost Ark și Destiny 2.

GeForce NOW este disponibil de la NVIDIA în America de Nord și Europa și prin partenerii GeForce NOW Alliance din alte părți ale lumii.

Apropo, tot în cadrul CES 2023, compania a anunţat că în cadrul unui abonament GeForce NOW Ultimate (19.99 USD pe lună sau 99.99 USD timp de șase luni), clienţii vor avea parte de performanţa noii plăci grafice RTX 4080, ceea ce înseamnă că membrii Ultimate vor fi primii care vor experimenta un true PC gaming, transmis în flux din cloud cu până la 240 de cadre pe secundă, alături de tehnologiile full ray tracing şi DLSS 3!

Hyundai Motor Group oferă deja pe unele modele infotainment pe bază de NVIDIA DRIVE. Cei de la BYD au anunțat că își vor construi maşinile pe platforma NVIDIA DRIVE Hyperion începând cu prima jumătate a anului 2023, iar Polestar folosește, de asemenea, NVIDIA DRIVE pentru arhitectura sa definită de software, în timp ce noul Polestar 3 este alimentat de NVIDIA DRIVE Orin system-on-a-chip.

Cmentariile sunt închise