(video) Maşinile Tesla devin şi maşini pentru gameri! Platforma Steam a fost lansată oficial

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Compania Tesla a început să livreze un Holiday Update care adaugă o serie de funcții şi caracteristici noi, mult așteptate, inclusiv capacitatea de a rula jocuri de PC/console, în maşină, prin intermediul popularei platforme Steam. Printre altele s-a adăugat şi suport pentru Apple Music!

Tesla spune că Steam va fi disponibil iniţial doar pe cele mai noi Model S și Model X, din gama anului 2022 şi ulterioare, care au sisteme de infotainment cu 16 GB de RAM. Platforma Steam va oferi acces la mii de jocuri, inclusiv popularul şi promovatul Cyberpunk 2077.

Pentru a putea juca jocuri va fi necesar un cont Steam şi un controller compatibil, cu fir sau fără, încă o condiție fiind staţionarea/parcarea maşinii.

Amintim că noile Tesla Model S și Model X folosesc un sistem multimedia a cărui performanță este de 10 teraflops, suficient pentru a rula cele mai solicitante de resurse jocuri. Are la bază un cip grafic pe bază de AMD Navi 23 cu arhitectură RDNA 2.

În același timp, Tesla a introdus un SSD extern de 1 TB, pe care vor putea fi descărcate şi stocare jocurile de pe Steam, precum și alte fişiere, gen imaginile video înregistrate de camere.

Unitatea de stocare, disponibilă din februarie 2023, costă 350 de dolari, fiind compatibilă cu toate modelele Tesla. În descrierea produsului se menționează că este „proiectat pentru o durată lungă de viață, rezistând la temperaturi extreme, șocuri și vibrații ale vehiculului”.

Iată şi alte noutăţi, parte a acestui Holiday Update:

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://kpta.teknik.unpas.ac.id/info/ https://piramida.cimahikota.go.id/storage/banner/