(foto) Inspecţie AutoBlog.MD: Cum am văzut drumul Chişinău-Leuşeni în această după amiază

Trebuie să recunoaştem: drumarii au fost pregătiţi de primul val de ninsori, deşi acestea nu au căzut într-un volum generos aşa cum a fost prognozat. Cu toate acestea, muncitorii rutieri şi-au făcut treaba şi au curăţit carosabilele, prioritar de pe drumurile importante, presurând şi material antiderapant pentru a împiedica formarea lunecuşului în urma îngheţului apei.

Am luat maşina şi am pornit aproape de ora 15:00 într-o inspecţie pentru a vedea cum se circulă, selectând unul dintre cele mai solicitate drumuri ale ţării: M1 Chişinău-Leuşeni. Spre surprinderea noastră, dar credem că şi a altor şoferi, traseul era curat. Atât de curat încât se puteau observa excelent până şi marcajele rutiere.

Cel mai probabil drumarii s-au ocupat de înlăturarea zăpezii aflate în topire înainte ca noi să ieşim pe traseu, asta pentru că în drum nu am observat nici o autospecială. Apreciem efortul acestor muncitori şi să sperăm că în viitor, după orice ninsoare, în următoarele ore după oprirea acesteia, drumurile din toată ţara vor arăta la fel.

Între timp, vă recomandăm ca să fiţi prudenţi la drum, mai ales cei care vor face deplasări pe timp de noapte. Temperaturile pot coborî sub zero grade şi astfel carosabilele umede ar putea deveni lunecoase. Păstraţi distanţa şi limita de viteză!

Șoseaua de centură a Chişinăului
Condriţa

Vezi ce au declarat drumarii în această după amiază:

https://autoblog.md/foto-iata-cum-se-circula-prin-tara-la-aceasta-ora-informatiile-furnizate-de-drumari/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/