(foto) Inspectorii INP, imuni în fața coronavirusului? Șoferii din Moldova sunt rugați în continuare să sufle “în nas” polițiștilor

O situație bizară a avut loc de curând practic în inima capitalei Republicii Moldova. Fostul şef adjunct al Inspectoratului General de Poliţie și viceministru al MAI, Serghei Diaconu, s-a numărat printre zecii de șoferi care au circulat în acest weekend pe bd. Dacia din capitală și a fost tras pe dreapta pentru verificări. Și ce neobișnuit ar fi în asta dacă nu acțiunile unui inspector al INP care au urmat.

Întâmplarea în cauză a dat de înțeles că nu toți oamenii de pe planetă și inclusiv din țara noastră cunosc despre epidemia de Coronavirus. Poate au auzit de acest termen, însă de faptul cum se răspândește probabil nu. Inspectorul INP în cauză l-a rugat pe conducătorul auto să îi sufle în față (în nas) pentru ca primul să verifice astfel dacă ultimul a consumat băuturi alcoolice sau nu, asta pentru că oamenii legii nu aveau etiloteste la ei! Au deci inspectorii de patrulare imunitate și nu toți știu despre asta?

În replică, șoferul i-a spus inspectorului că este gata să o facă doar în condiții igienice elementare, la care a primit o reacție incredibilă: “Da, însă trebuie să raportăm și să adunăm amenzi, avem indicații!” De aici și o concluzie pe care și-a făcut-o acest bărbat: sănătatea agenților de patrulare se pune în pericol pentru că este nevoie de dat amenzi și de realizat rapoarte…

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Vezi și:

(video) Un echipaj de poliţie, filmat cum “trişează” startul de la semafor într-o intersecţie din Chişinău

Un deputat din noul Parlament a aflat că are imunitate şi în faţa RCR! Ce înseamnă acest lucru

Exemplu demn de urmat. Cum în Elveția se fac bani pe seama vitezomanilor

Un deputat din noul Parlament a aflat că are imunitate şi în faţa RCR! Ce înseamnă acest lucru

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/