(foto) Jaguar Land Rover marchează peste 1.5 milioane de motoare Ingenium produse

Jaguar Land Rover a produs peste 1.5 milioane de motoare Ingenium, în timp ce uzina producătoare de motoare şi-a adăugat în gamă de produse o nouă ofertă avansată de propulsie.

Centrul de fabricație a motoarelor din Wolverhampton, Marea Britanie, produce familia de propulsoare ultra-eficiente Ingenium, oferind o gamă de motoare curate și electrificate pentru toate modelele Jaguar și Land Rover.

Familia avansată Ingenium (introdusă în producţie în masă de la începutul lui 2015), care include o serie de motoare diesel, pe benzină și electrificate, curate, rafinate și eficiente, sunt construite pentru a maximiza performanța, reducând în același timp impactul asupra mediului și costurile de funcționare pentru clienți. Dezvoltate și fabricate in-house în Marea Britanie, designul propulsoarelor realizate complet din aluminiu este modular, flexibil și scalabil, cu tehnologii de bază comune.

Ultima completare a familiei Ingenium este motorul diesel cu șase cilindri, care oferă performanțe, netezime și eficiență îmbunătățite, alimentând noul Range Rover și noul Range Rover Sport. Motorul diesel avansat Ingenium, cu tehnologie mild hybrid, se alătură gamei proprii și eficiente de motoare cu benzină cu 6/4 cilindri pe benzină și diesel, produse la fabrica Jaguar Land Rover din West Midlands.

Familia Ingenium în evoluție, eficientă, susține angajamentul pe termen lung al companiei de a reduce emisiile de vehicule și de a îmbunătăți economia de combustibil pentru toată gama sa de vehicule. Aceasta face parte din misiunea sa Destination Zero și angajamentul de a reduce emisiile și de a face mediile mai curate printr-o inovație continuă.

Jaguar Land Rover va continua să dezvolte tehnologia sa Ingenium, va continua să avanseze electrificarea liniei sale de model și să stabilească un concept de soluție de propulsie fuel cell, cu pile de combustie pe bază de hidrogen.

Centrul de fabricație a motoarelor găzduiește, de asemenea, linia de asamblare a unităţilor de propulsie electrice (EDU), oferind o flexibilitate deplină între noile motoare pe benzină/diesel și EDU-uri pentru clienții care doresc să treacă de la vehiculele convenționale la cele electrificate.

Fabrica din Wolverhampton este completată de un ecosistem de electrificare în creștere în Midlands, cu un centru inovator de asamblare a bateriilor și avansat din punct de vedere tehnologic, la Hams Hall din apropiere, acolo unde se fac baterii pentru maşinile plug-in hybrid şi complet electrice. Acestea vor alimenta următoarea generație de vehicule electrificate Jaguar și Land Rover.

“Ne confruntăm cu o cerere fără precedent pentru vehicule care rulează mai curate, de aceea este mai important ca niciodată să livrăm motoare curate și eficiente, fără a face compromisuri cu performanțele sau capacitățile all-terrain pe care clienții noștri au ajuns să le aștepte.

Sistemele noastre de propulsie Ingenium oferă tot ce este mai bun din ambele lumi – o eficiență mai bună a combustibilului și emisii mai scăzute, dar și un cuplu chiar mai mare pentru o conducere mai sensibilă și mai antrenantă”, a declarat Ken Close, director lansare operaţiuni cu motoare a Jaguar Land Rover.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/