(foto) Lorinser a restaurat şi modificat un Gelandewagen cu parcurs, folosit anterior de armata elveţiană

Atelierul german Lorinser, mai exact subdiviziunea sa care se ocupă de restaurarea şi modificarea la comandă a automobilelor clasice, a scos la vânzare un Gelandewagen produs tocmai în anul 1993.

Interesant este că maşina a primit o “a doua viaţă” după ce a fost exploatată în armata elveţiană!

Acest G-Class a fost lansat sub marca Puch şi are acum un parcurs de 117.000 de km. Astfel de vehicule utilitare erau făcute şi livrate doar în câteva țări (Austria, Elveția, Liechtenstein, Serbia, Slovenia, Croația, Macedonia, Bosnia și Herțegovina, Regatul Unit și un număr de state africane) înainte de începutul anilor 2000, iar cota lor printre toate SUV-urile “cu stea în frunte” ajungea la doar 10%.

Mașina din imagini este într-o versiune cu ampatament alungit, dedicată transportului de personal. În partea posterioară a cabinei se află două banchete pentru câte doi pasageri, care au fost acoperite cu o tapiţerie din piele de culoare roşie. În aceeaşi culoare este şi acoperişul moale detaşabil.

În partea posterioară, bordul a fost readus la starea de altă dată, iar scaunele la fel au fost tapiţate cu piele.

Vezi şi: (video) Land Rover-ul ideal: nouă locuri pentru pasageri, şase roţi şi capabil de off-road

După eliminarea impurităților de pe caroserie SUV-ul a fost vopsit într-o nuanţă neagră mată. De asemenea a mai primit o nouă bară de protecţie frontală cu troliu integrat şi faruri cu LED-uri. Roţile conţin jante de 16 inci şi anvelope pentru off-road BF Goodrich.

Sub capotă acest Puch 230 GE are un motor pe benzină de 2.3 litri volum, care produce 118 CP şi 188 Nm de cuplu. Cutia de viteze este una automată cu patru trepte. Mai are de asemenea un diferenţial spate blocant.

Proaspătul look a făcut ca această maşină să crească în valoare, cerându-se în schimb 39.500 de euro. V-aţi cumpăra-o?

Vezi şi: (video) 40 de ani de la startul producţiei lui Mercedes-Benz G-Class! Cum a apărut modelul şi ce a ajuns să fie

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/