(foto) Manhart anunţă un program de tuning pentru noul Range Rover, dacă tot are motor de la BMW

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Atelierul german Manhart Performance anunţă primele detalii despre un nou proiect numit Manhart Vogue RV 650, bazat pe noul Range Rover. Caroseria și interiorul SUV-ului vor fi decorate în culori tradiționale pentru atelier, iar puterea motorului îi va fi mărită cu 120 CP. În primul rând această maşină este destinată cumpărătorilor din Orientul Mijlociu.

Conform primelor randări digitale, atelierul nu va sta să modifice serios exteriorul, limitându-se doar la o schemă de culori în care una să iasă în contrast. Corpul negru radical în signature black va fi decorat cu autocolante aurii pe lateral, bare de protecție, grilă și capotă. Jantele personalizate forjate sunt, de asemenea, făcute aurii.

În mod similar va fi finisat interiorul, unde va avea loc o retapițare completă cu piele şi/sau Alcantara neagră, utilizată în combinație cu mai multe inserții aurii pe scaune, planşa de bord și consola centrală. În plus, pe scaune se vor aplica logouri în relief ale atelierului. Accentele alese individual completează pachetul extravagant.

Fiind o companie care modifică în mare măsură automobile BMW, aflăm că nu va exista nicio problemă în a face mai puternic V8-ul de 4.4 litri, împrumutat de la bavarezi pentru noul Range Rover. Surplusul va constitui 120 de cai.

Printre opţiunile anunţate se numără o suspensie modernizată şi un sistem alternativ de evacuare a gazelor de eşapament, unul care va necesita probabil schimbarea barei de protecţie posterioare. La cerere se vor mai oferi detalii specifice unice atât la exterior, cât şi la interior.

Costul proiectului nu este anunţat, însă cu siguranţă nu va fi ieftin.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/