(foto) Mansory învaţă Mercedes-AMG cum trebuie să arate o maşină care spune că are în jur de 850 CP

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Să fim sinceri, noul Mercedes-AMG GT 63 S E PERFORMANCE, a doua cea mai performantă maşină făcută vreodată de Mercedes-AMG, nu arată că are practic 850 de cai din fabrică! Această versiune plug-in hybrid nu emană deloc sportivitate prin cum arată, căci arată practic similar cu versiuni inferioare, iar cei de la Mansory au gândit o reţetă cât de cât potrivită.

Conversia pentru acest automobil include o nouă capotă din carbon cu prize de aer integrate, o grilă de radiator modificată, bare de protecţie cu noi elemente aerodinamice accentuate, noi praguri laterale, evident o aripă posterioară din carbon şi multe altele. La solicitare se poate lucra la suspensie, iar garda la sol micșorată se combină cu noile jante de 22 inchi.

În interior, piesele decorative personalizate din carbon, culori individuale pentru piele cu matlasare la alegere liberă, centuri de siguranță colorate, covorașe și volane sport din piele sunt disponibile în întregime în funcție de dorințele clientului.

S-a intervenit şi sub capotă, mai exact doar la motorul cu ardere internă. După manipulări, maşina produce 880 CP şi 1.490 Nm în loc de 843 CP şi 1.470 Nm. Cu noile forţe adăugate poate face 0-100 km/h în 2.8 secunde (-0.1 s) şi atinge maximum 320 km/h (+4 km/h).

Costul unei astfel de operații estetico-tehnice se stabilește în mod individual cu fiecare client în parte.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/