in , ,

AngryAngry OMGOMG LOLLOL COOLCOOL WTFWTF LoveLove

(video) Au generat situaţii de accident pentru că nu au putut împărţi drumul. Iată cum s-au purtat doi şoferi pe str. Meşterul Manole

Uitând că nu se află doar ei pe drum şi că încalcă mai multe reguli de circulaţie rutieră, doi şoferi nu au ezitat să-şi rezolve conflictul iscat cu abateri grave de la normele elementare de siguranţă rutieră. Pe strada Meşterul Manole din capitală aceştia chiar s-au luat la întrecere pentru a-şi da lecţii unul altuia.

Imaginile publicate de un membru al grupului InfoTrafic.MD arată că totul s-a început imediat după sensul giratoriu de la intersecţia cu bd. Mircea cel Bătrân. Iniţial cei doi conducători au accelerat intensiv şi rulau paralel foarte aproape unul de celălalt, după care a urmat o sesiune de “intimidări” tradiţionale prin oprirea bruscă a primului în faţa celui din urmă.

Cum s-a încheiat conflictul nu se cunoaşte, deşi martori ale celor întâmplate au fost şi foarte mulţi pietoni. Însă cert este că ambii şoferi se califică, fără alte dovezi, pentru a fi sancţionaţi pentru comportament agresiv cel puţin.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!