(foto) HAVAL a depăşit pragul de 100 de automobile vândute în Moldova

Articol de: HAVAL Moldova

Un rezultat foarte bun! O sută de automobile marca HAVAL au putut fi vândute timp de puţin peste un an de activitate a mărcii pe teritoriul Republici Moldova!

În cinstea primei aniversări de la deschiderea showroom-ului HAVAL, compania GBS continuă seria de evenimente frumoase. Este încântată să anunţe că după un an de activitate, familia HAVAL a atins cifra de vânzări de 100 de mașini. În ziua de 25 noiembrie 2020, doi clienți au devenit concomitent stăpâni ai modelelor H9 şi H6.

Cuvintele calde adresate noilor membri ai familiei HAVAL din Moldova, surprizele neașteptate și darurile valoroase au mărit entuziasmul pe care îl simte fiecare posesor al unei mașini noi.

Directorul salonului auto GBS, Alexandr Korsak, a comentat acest eveniment:

“Nu încetez să afirm că fiecare din clienții noștri sunt valoroși pentru noi, deoarece fac parte din noua familie. Clienții noștri sunt oameni ambițioși cu opinii moderne care nu au stereotipuri învechite. Îi respectăm și facem totul pentru a le oferi un produs de calitate la un preț rezonabil.”

Serghei Rizov și Ivan Bulicanu sunt cei care au procurat maşinile cu nr. #100 şi #101. Li se doreşte în această ordine de idei călătorii sigure, prețuri scăzute la combustibil şi momente fericite la volanul HAVAL.

Rămâne de adăugat că showroom-ul GBS este mereu dispus să ofere diferite modele, atât din stoc, cât și la comandă, în diferite culori şi la cele mai atractive prețuri. Sunteţi aşteptaţi la auto salonul GBS de pe Calea Orheiului 20/2!

P.

Cmentariile sunt închise