(video) Haval s-a lansat oficial în Moldova! Cum a fost la prezentare

Clienții de automobile noi din Republica Moldova vor avea de acum încolo posibilitatea să opteze și pentru modelele constructorului chinez Haval. Ieri seara, pe adresa Calea Orheiului 20/2, a fost inaugurat noul showroom în cadrul unui eveniment frumos la care au fost invitați clienții potențiali, reprezentanții Haval Ucraina, dar și primii proprietari Haval din Republica Moldova.

Evenimentul a început cu inaugurarea oficială a showroomului, astfel a fost tăiată panglica roșie de către fondatorii companiei GBS SRL care deține drepturile asupra mărcii Haval în Republica Moldova, cât și de reprezentanții mărcii veniți tocmai din China.

Imediat după, oaspeții au fost martorii unui show de lumini prestat de către o echipă venită din orașul Odesa, iar după aceasta Alexandr Korsak, directorul showroom-ului Haval Moldova, a livrat publicului cele mai interesante detalii despre marca Haval.

Bineînțeles a fost expusă și o parte din gama de automobile Haval cu care oaspeții au putut face cunoștință în cadrul evenimentului. Aici a fost expus Haval H2, Haval H6, Haval H9 și pick-up-ul Wingle 7 care are un preț de 18.000 euro cu TVA. Mai multe detalii aflați din filmulețul video pe care l-am făcut în cadrul evenimentului de aseară.

Aseară în țara noastră a debutat oficial marca Haval! Am făcut un mic video de la prezentare ????

Posted by AutoBlog.MD on Friday, October 25, 2019

Vă reamintim că echipa AutoBlog.MD a făcut deja cunoștință cu modelul Haval H9 în cadrul filmării unui episod a proiectului Tribut Moldovei. Pe atunci ne-a impresionat cel mai mare SUV al mărcii Haval, inclusiv prin posibilitățile pe care le dă în off-road mulțumită construcției pe cadru dur și a sistemului 4×4 foarte avansat.

Mai multe detalii despre marca Haval aflați pe site-ul www.Haval.md dar și în viitoarele reportaje AutoBlog.MD! În curând vă vom prezenta întreaga gamă de modele Haval în cadrul unui proiect dedicat automobilelor chineze.

Galerie foto

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/