HAVAL Moldova sărbătoreşte un an de activitate şi vine cu o promoţie specială în atenţia clienţilor

Timpul nu se opreşte, nici în ceea ce priveşte activităţile pe piaţa auto din Republica Moldova. Marca auto HAVAL a împlinit deja un an de prezenţă în ţara noastră!

Cu urcușuri şi coborâșuri, acesta a fost un an plin de emoții frumoase, aventuri și noi descoperiri. Automobile HAVAL au ajuns în proprietatea mai multor moldoveni şi acestea sunt exploatate cu o mare încredere pe teritoriul patriei noastre.

“Mai departe – ne așteaptă mai multe! De asemenea, susținem cu certitudine că HAVAL în Moldova este un fenomen serios și de durată!” dau asigurări reprezentanţii mărcii, care în ultima perioadă de timp a lansat mai multe modele noi, precum este noua generaţie H6, un SUV care este aşteptat şi în Republica Moldova.

Cu ocazia acestei sărbători, HAVAL Moldova se angajează să ofere tuturor cumpărătorilor un certificat pentru prima deservire tehnică, una care va fi absolut gratuită atât din punct a lucrărilor efectuate, cât şi a consumabilelor utilizate.

Oferta este valabilă în perioada 25 octombrie – 15 noiembrie 2020. Pentru mai multe detalii nu ezitaţi să contactaţi centrul auto HAVAL Moldova, localizat la adresa str. Calea Orheiului 20/2 sau la numărul de telefon 022 022 500.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/