(video) Tribut Moldovei #5: Cu Haval H9 la Suta de Movile și canionul de la Duruitoarea Veche

Din nord-estul ţării am mers pentru ultimul reportaj din seria Tribut Moldovei în nord-vest! La îndemână am avut un Haval H9, un SUV făcut în China şi care este exportat în mai multe ţări de pe glob, care s-a dovedit a fi destul de eficient pentru că am avut de abordat mult off-road.

De această dată destinaţia noastră a fost Suta de Movile şi împrejurimile sale. Am început cu vizitarea toltrelor Prutului, urme ale unui fost recif de corali, după care am mers la Cheile Buteşti unde au fost găsite primele oseminte de oameni care au locuit vreodată pe teritoriul Moldovei. Am urcat ulterior cu maşina pe un deal de peste 30 de metri înălţime şi am mai vizitat defileul Duruitoarea Veche.

Apropo, dacă nu aţi ştiut, Haval este o marcă auto deținută de gigantul chinez Great Wall Motors din 2013, specializată doar în lansarea de crossovere și SUV-uri.

Mai sunt multe alte lucruri de povestit, însă de ce să scrim când se poate vedea totul! Vă invit să vedeți reportajul video pe care l-am atașat mai jos! Îl republicăm pentru ca oricine să poată vedea locurile frumoase din Moldova noastră, unele care în această perioadă de timp nu pot fi explorate fizic deocamdată din cauza restricţiilor şi consecinţelor pandemiei de COVID-19, însă iată că noi vi le aducem mai aproape.

Dar înainte de asta ținem să mulțumim partenerilor noștri – Haval Moldova pentru mașina și suportul oferit, LUKOIL Moldova pentru combustibilul de calitate, magazinul XSTYLE pentru echipamentul potrivit de a face față atât căldurilor cât și terenului accidentat și bineînțeles prietenului nostru de la Azbuca-Travel.MD, Feodor Evstigneev, pentru istoriile frumoase povestite la cameră.

P.S. Ne-am bucura mult să aflăm și părerile voastre despre aceste reportaje (le puteţi lăsa în comentariile postării de pe Facebook). Vizionare plăcută!

Vezi şi:

(video) Haval s-a lansat oficial în Moldova! Cum a fost la prezentare

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/