(video) Marea Britanie: Conducătorul unui Rolls-Royce Ghost a fugit după ce a lovit un Lamborghini Urus

Acesta pe bune merită de inclus în lista accidentelor anului, a celor mai neobişnuite, bizare şi poate chiar ieşite din comun situaţii care s-au întâmplat în 2020! Posesorul unui Rolls-Royce Ghost în mod evident şi-a subevaluat maşina, dacă tot a îndrăznit să fugă de la locul accidentului, după ce a intrat în spatele unui Lamborghini Urus!

Da, se întâmplă în lumea în care trăim ca maşini super scumpe să ajungă uneori implicate în accidente ridicole. Acum câteva ore, pe o stradă liniștită din Walsall, o suburbie a Birmingham-ului, a avut loc un accident care îi poate face pe agenții de asigurări să plângă: un Rolls-Royce Ghost de generaţie anterioară a fost proiectat într-un Lamborghini Urus. Imediat după asta şoferul din Rolls-Royce a dat bir cu fugiţii!

Nu există informații oficiale despre incident, dar înregistrarea video ataşată mai jos arată cum s-a întâmplat totul. Deşi lovitura nu a fost cine ştie ce puternică, aceasta a fost suficientă pentru ca toate airbag-urile din Ghost să-şi facă apariţia, astfel încât reparațiile la sigur vor costa cât o flotă de taximetre, alcătuită din maşini low cost sau chiar rulate.

Presa locală scrie că nimeni din cei implicaţi în accident nu au avut de suferit careva traumatisme, potrivit datelor poliţiei. Rolls-Royce-ul a fost evaluat de mass media la 250.000 de lire sterline, iar modelul Lamborghini la 160.000.

Vezi şi:

https://autoblog.md/foto-accident-scump-in-elvetia-dupa-ce-soferul-unui-bugatti-chiron-a-iesit-la-o-depasire/
https://autoblog.md/foto-accident-scump-china-un-ferrari-488-gtb-lovit-o-masina-de-acelasi-model/
https://autoblog.md/video-un-rus-ar-fi-gata-sa-si-vanda-un-rinichi-dupa-ce-accidentat-un-rolls-royce-phantom/
https://autoblog.md/video-sua-cativa-minori-au-furat-doua-lamborghini-urus-si-au-facut-cu-ele-accident-intr-o-intersectie/
https://autoblog.md/video-ghinion-i-s-a-oprit-brusc-supercarul-pe-autostrada-si-tot-acolo-i-a-fost-accidentat-de-un-sofer-nevinovat/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/