(foto) Maserati are acum o divizie de restaurare completă a mașinilor vechi şi de fabricare a pieselor de schimb pentru acestea

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Maserati Classiche și-a început oficial activitatea, în urma anunțului făcut anul trecut la evenimentul „MMXX: Time to be Audacious” care a inaugurat noua eră a mărcii, când a fost prezentat şi noul MC20. Prima mașină stradală care a primit certificarea de autenticitate este un Mistral 3700.

Maserati Classiche este departamentul care protejează și promovează conservarea și originalitatea patrimoniului auto al companiei. Un serviciu exclusiv de asistență – dedicat clienților și colecționarilor brandului – include acum și un proces de certificare a autenticității.

Prima mașină stradală certificată de programul Maserati Classiche este un Mistral 3700, construit în martie 1969, cu livrea Auteuil argintie. Acest Maserati Mistral a primit un certificat de originalitate în urma unei verificări amănunțite a mașinii (peste 300 de verificări efectuate), corelate cu toate documentele deținute de Arhiva Istorică a companiei.

Procesul de Certificare este garantat de un comitet de experți și este oferit pentru mașinile Maserati de acum peste 20 de ani, plus seriile speciale, inclusiv cele din trecutul recent precum MC12 și edițiile limitate Quattroporte. De asemenea, în program este inclus un serviciu de întreținere pentru reparații minore interne și întreținere de rutină, precum și un serviciu de Detaliere auto la cerere.

Alături de Colecționari și Clienți, programul oferă un serviciu pentru a sprijini conservarea mașinilor și restaurarea fiecărui detaliu pentru a se potrivi cu originalul. Un plan de service dedicat oferă proprietarilor de mașini Classiche, Youngtimer și Speciali urmărire în diferitele etape ale lucrărilor de întreținere sau restaurare efectuate.

Următorul pas în Programul Classiche constă într-o serie de servicii majore de asistență, programate pentru 2022 și care urmează să fie administrate chiar de Maserati, cu includerea managementului pieselor de schimb „Classiche” și atât asistență, cât și suport cu restaurare.

Sarcinile principale ale Maserati Classiche includ fabricarea pieselor de schimb care nu mai sunt disponibile pe piaţă, urmând indicații preluate din desenele/schiţele originale. Procesul folosește cea mai bună tehnologie existentă pentru a spori fiabilitatea și funcționalitatea componentelor, fără modificări ale aspectului lor estetic.

Pe siteul Maserati Classiche poate fi rezervată Certificarea de Autenticitate şi pot fi descoperite toate serviciile și detaliile programului, realizate special pentru pasionații mărcii cu Trident.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/