(foto) Maşină de colecţie: Bentley Continental GT Convertible Bavaria Edition by Mulliner

Compania Bentley a creat un, cu adevărat unic Continental GT Convertible Bavaria Edition by Mulliner, fiind inspirată de frumusețea regiunii bavareze. Proiectul îi aparţine lui Stefan Sielaff, designerul-şef al mărcii britanice.

Acest GT Convertible a apărut în anul în care Bentley marchează un secol de la apariţie şi încorporează o serie de caracteristici distinctive pentru această decapotabilă luxoasă.

Doar un singur exemplar va fi asamblat manual de către divizia Mulliner în Crewe, Marea Britanie şi acesta va fi prezentat oficial în cadrul unui eveniment exclusiv organizat la dealerul oficial din Munchen.

Vezi şi: (video) Noul Bentley Bentayga Pearl of the Gulf by Mulliner are un seif pentru bijuterii la interior

Ediția limitată, cu tematică bavareză, se distinge prin culorile emblematice ale drapelului regiunii, aplicate similar prin vopseaua White Glacier pentru caroserie și nuanţa Imperial Blue pentru acoperişul moale. Într-un finisaj cromat, modelul mai este împodobit pe aripi cu nişte insigne speciale în culorile Mulliner Bespoke White şi Light Blue Sport.

Setul de jante Mulliner Driving Specification de 22 de inci şi inserţia cromată de pe grila inferioară a barei de protecţie completează aspectul vizual.

În interior, un pattern în stilul drapelului bavarez este brodat în culorile distinctive pe tetierele scaunelor tapiţate cu piele. Pe praguri există nişte plăcuţe speciale cu inscripţia Bentley Bavaria Edition.

Pentru inserţii şi tapiţerie se folosesc deja alte nuanţe de albastru şi alb, numite Mulliner Glacier White şi Imperial Blue. Cusăturile contrastante sunt în nuanţă Linen.

Ce ascunde sub capotă nu s-a anunţat, dar şi preţul său. Amintim că această decapotabilă există în versiune cu motor W12 sau V8.

Vezi şi: (foto) Doar 30 vor fi făcute: Bentley Continental GT Convertible Galene Edition by Mulliner

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/