(foto) Mașinile lui Conor McGregor: De la Rolls-Royce la Lamborghini

Fiind unul din cei mai excentrici luptători UFC și unul din cei mai bine plătiți sportivi din lume în anul 2019, Conor McGregor nu este pasionat doar de lupte, dar și de mașini!

În acest articol vă prezentăm câteva din mașinile pe care le are în garaj McGregor, cel care în această dimineață, revenit în ring, a reușit să-l doboare la pământ pe americanul Donald Cerrone în doar 40 de secunde.

Rolls-Royce Ghost 

Acestă mașină i-a fost dăruită lui Conor McGregor chiar de către Rolls-Royce, înainte ca irlandezul să intre în UFC. Chiar dacă acest exemplar este doar unul din cele trei Rolls-uri pe care le deține McGregor, el este unic în felul său datorită inscripției NOTORIOUS și a lui Conor pe ambele părți laterale.

Prețul de start al unui Rolls-Royce Ghost este de 250.000 euro, iar sub capota lui se regăsește un motor pe benzină de 6.6 litri ce produce 570 de cai putere.

Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe

Acest exemplar McGregor l-a procurat după lupta pe care a avut-o în finala UFC 194 împotriva lui Jose Aldo, luptă pe care a câștigat-o printr-un knockout în doar 13 secunde. Prețul unui asemenea exemplar este de 300.000 euro .

McLaren 650S

Bineînțeles nu se putea și fără un McLaren în garajul lui Conor McGregor. Acesta deține un frumos exemplar McLaren 650S dominat de o culoare orange în exterior.

Mașina este pusă în mișcare de V8 twin-turbo de 3.8 litri ce produce 650 de cai putere și care este capabil să catapulteze modelul britanic în doar 3.0 secunde până la 100 km/h. Viteza maximă este de 330 km/h!

Prețul unui McLaren 650S începe de la 250.000 euro.

BMW i8 

Fiind cel mai sportiv și rapid model din gama de modele BMW i și lansat în anul 2014, BMW i8 combină un motor pe benzină turbo în doar trei cilindri de 1.5 litri cu un electromotor. Puterea totală este de 374 de cai putere, iar asta permite o accelerație 0-100 km/h în 4.6 secunde și o viteză maximă electronic limitată la 250 km/h.

Lamborghini Aventador

Fiind una din cele mai tari mașini sportive din lume, Lamborghini Aventador nu putea lipsi din garajul lui McGregor. Însuşi el a afirmat că este fanul acestei mărci italiene.

Acest exemplar a fost procurat în anul 2015 și este pus în mișcare de un imens V12 de 6.5 litri ce produce 700 de cai putere. Tot cuplul de 690 Nm este transmis pe ambele punți, iar cu ajutorul cutiei automate cu șapte rapoarte Aventador reușește să accelereze în doar 2.9 secunde până la 100 km/h și să ajungă la o viteză maximă de peste 350 km/h!

Prețul de start al unui Lamborghini Aventador este de peste 300.000 euro.

Vezi şi:

https://autoblog.md/foto-masinile-exclusive-ale-fiului-unui-presedinte-african-vor-fi-vandute-in-septembrie-la-licitatie/

https://autoblog.md/video-miliardarul-roman-abramovici-aratat-lumii-cateva-masini-exclusive-din-colectia-sa/

(video) Vizită în cel mai tare oficiu de muncă din lume. Lucrezi şi admiri maşini exclusive

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/