(foto) Mazda CX-5 facelift a ajuns în Moldova. Motoare, dotări şi preţuri

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Mazda CX-5 2022, facelift, a ajuns şi în ţara noastră într-un final, odată cu vremea caldă de afară. Dealerul oficial de la Chişinău are mai multe exemplare în stoc, aproximativ 10, toate care oferă multe opțiuni pentru a se potrivi tuturor tipurilor de șoferi și familiilor acestora, fiind disponibile diferite niveluri de echipare.

Astfel spus, CX-5 îşi continuă povestea de succes în Moldova, fiind cel mai bine vândut automobil al mărcii de când activează reprezentanța oficială.

Aflaţi în primul rând motorizările disponibile de comandat în ţara noastră:

În total există 10 echipări! Cel de bază este numit Emotion şi este disponibil doar pentru maşini cu o cutie de viteze manuală. Echiparea de bază pentru cele cu o transmisie automată este Challenge.

Vopselele Machine Grey şi Soul Red Crystal sunt opţionale, costând 500 şi 600 euro respectiv. Un card SD cu navigaţie costă alţi 700 euro.

La momentul de faţă nu există preţuri pentru maşinile cu motoare care pot fi combinate cu o cutie de viteze manuală, existând doar oferta unei cutii automate cu tracţiune faţă sau AWD.

Totuşi, am fost informaţi că atunci când va putea fi comandată o maşină de bază cu o cutie manuală, tracţiune faţă, motor pe benzină de 165 CP şi echipare Emotion, aceasta va costa puţin peste 24.000 de euro.

Până atunci, cel mai ieftin CX-5 facelift în Moldova va fi un SUV cu motor pe benzină de 165 CP, cuplat la o cutie automată, fiind în echipare Challenge – 28.300 de euro.

Cel mai scump CX-5 în echipare de top Homura Plus sau Takumi plus, cu motor diesel de 184 CP, cutie automată, AWD şi trapă electrică, costă puţin peste 40.000 euro.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/