(foto) SEAT lansează un concurent pentru Skoda Kodiaq RS

SEAT oferă și mai multă performanță în SUV-ul său mare, pe măsură ce noul Tarraco 2.0 TSI DSG 4Drive intră în producția de serie.

Acest nou propulsor se alătură liniei de agregate disponibile, cu puteri cuprinse între 150 şi 245 CP pe versiunea e-HYBRID, extinzând profunzimea și caracterul gamei sale, satisfăcând nevoile unui număr de clienți, cu o viziune fără compromisuri a ceea ce au nevoie de la un vehicul.

Cei 245 CP generaţi de un singur propulsor, nu cumulativ cum este în cazul versiunii hibride, îl face cel mai puternic Tarraco, cu includerea transmisiei automate DSG cu schimbare lină pentru a face experiența de conducere fără efort. Adăugați la aceasta sistemul inteligent de tracțiune 4Drive și SUV-ul oferă o călătorie incredibil de sigură, fie pe asfalt neted, fie în condiții mai dificile.

SEAT Tarraco TSI DSG 4Drive va fi oferit cu un motor turbo cu patru cilindri, de 2.0 litri volum, care produce 245 CP și un cuplu de 370 Nm. Unitatea este cuplată la o transmisie DSG cu şapte trepte şi dublu ambreiaj.

Puterea totală disponibilă de la motor, împreună cu livrarea sa lină datorită combinației DSG și 4Drive, înseamnă că modelul poate accelera de pe loc şi până la 100 de km/h în doar 6.2 secunde, în drum spre o viteză maximă limitată la 228 de km/h. Pentru comparaţie, Tarraco e-HYBRID cu 245 CP/400 Nm poate face sprintul în 7.5 secunde (205 km/h), iar Skoda Kodiaq RS, care are un biturbo diesel de 2.0 litri cu 240 CP/500 Nm în 7.0 secunde (220 km/h).

Noua opțiune a grupului propulsor va fi disponibilă doar în combinaţie cu echipările FR și Xcellence, în variante cu 5 și 7 locuri, adăugând încă o altă modalitate prin care clienții pot adapta vehiculul mai specific nevoilor lor.

Proiectat și dezvoltat în Barcelona, ​​la sediul SEAT din Martorell, noul SEAT Tarraco 2.0 TSI DSG 4Drive cu 245 CP intră în producție săptămâna aceasta la uzina din Wolfsburg, Germania.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/