(foto) Mazda scoate la vânzare noul CX-50 Meridian Edition, versiune pregătită pentru escapade în off-road

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Mazda North American Operations (MNAO) anunță noul CX-50 2.5 Turbo Meridian Edition 2023, mai bine spus o versiune-pachet conceput pentru cei mai aventuroși clienți. Totodată un Meridian Choice Package și un Apex Package vor fi adăugate ofertelor de accesorii deja robuste ale CX-50.

Modelul de ediţie specială este realizat pe baza unui CX-50 2.5 Turbo, cu toate caracteristicile sale standard. La acestea se adaugă: jante din aliaj de 18 inchi de culoare neagră metalizată; anvelope Falken pentru toate terenurile, de mărimi 225/60/18; capace ale supapelor şi prezoane negre; elemente de protecţie pentru faruri; o grafică unică neagră mată pe capotă; panouri de protecţie a pragurilor laterale.

Meridian Edition este oferit exclusiv în vopsea exterioară Polymetal Gray sau Zircon Sand, în timp ce interiorul este disponibil doar în noua tapiţerie din piele Terracotta cu accente interioare negre.

Toate vehiculele Meridian Edition vor mai fi echipate cu sistemul standard de tracțiune integrală (AWD) i-Activ de la Mazda, motor turbo Skyactiv-G de 2.5 litri şi cu patru cilindri, capabil să producă în dependenţă de tipul de benzină din rezervor până la 260 CP şi 434 Nm de cuplu. În combinaţie vine transmisia automată Skyactiv-Drive cu șase trepte, care include şi un mod manual de comutare a acestora.

Meridian Edition este echipat și cu Mi-Drive Mazda, care include modurile de conducere Normal, Sport, Off-Road și Towing. În modul de remorcare, atunci când este echipat cu un cârlig de remorcare Mazda original, este capabil să tragă până la 1.6 tone.

Arătat pentru prima dată în timpul dezvăluirii modelului CX-50 toamna trecută, clienții Meridian Edition care caută echipamentul de aventură suprem pot opta pentru upgrade-ul cu un Apex Package. Pachetul include bare transversale negre montate pe acoperiș, o platformă pentru bagaje pe acoperiș și apărătoare de noroi pentru toate roţile. Platforma de pe acoperiș permite adăugarea şi mai multor echipamente pentru exterior şi chiar a unui cort.

Iar pachetul Meridian Choice Package este o opţiune disponibilă pentru restul modelelor CX-50 în oricare dintre ofertele de propulsie. Adaugă pe maşină toate cele enumerate pentru CX-50 Meridian Edition, inclusiv o grafică pe capotă, dar cu un design diferit faţă de cea de pe Meridian Edition.

Preţul unui CX-50 2.5 Turbo Meridian Edition este de 39.950 de dolari. Apex Package costă 1.235 de dolari, iar Meridian Choice Package – 1.899 de dolari.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/