(foto) Mercedes-Benz a arătat designul decapotabilei C-Class

Şi Mercedes-Benz va prezenta un produs nou la Salonul Auto de la Geneva. Recent, compania a publicat o schiţă în care se poate vedea varianta decapotabilă a noii generaţii C-Class, fapt din care rezultă că premiera va avea loc anume în oraşul elveţian.

Mercedes-Benz

Noutatea va fi cel de-al patrulea reprezentant al liniei C-Class după Sedanul, Coupeul şi varianta Estate. Mai multe trăsături stilistice vor fi adoptate de pe coupe. Habitaclul nu ar înregistra nicio schimbare, însă pe tunelul central ar putea apărea câteva butoane noi, printre care şi cele care pliază şi acoperă maşina cu acoperiş. Alte două comenzi ar fi AirCap şi AirScarf (funcţii de micşorare a volumului sunetelor ambientale şi de ventilare a zonei gâtului cu aer cald atunci când acoperişul este dat jos).

Citeşte şi: Mercedes sărbătoreşte 130 de ani de la apariţia primului S-Class cabrio printr-un model special (foto)

C-Class Cabrio va împărţi gama de motoare cu cele disponibile pentru Coupe. Este vorba despre unităţi pe benzină şi diesel cu patru cilindri (156-245 CP). Ulterior ar putea debuta şi versiunile Mercedes-AMG C43 Cabrio (V6 bi-turbo cu 367 CP şi 520 Nm), dar şi Mercedes-AMG C63 Cabrio (V8 bi-turbo cu 510 CP şi 700 Nm).

Vânzările noului model pe continentul european ar putea începe în vara acestui an, iar preţurile de start vor fi de aproximativ 47.00 de euro.

Cmentariile sunt închise