(foto) Am mai rămas fără un şofer. În această noapte şi-a pierdut viaţa un tânăr de 30 de ani lângă Cojuşna

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un alt accident tragic pe drumurile din ţară. Astăzi, la ora 1:00, poliția din Strășeni a fost sesizată despre producerea unui accident rutier în apropierea localității Cojușna.

Ajunși la fața locului, oamenii legii au stabilit că un bărbat de 30 ani, în timp ce conducea un microbuz Mercedes-Benz Sprinter, pe direcția de ieșire din localitatea Cojușna, nu a respectat prevederile RCR. Preliminar s-a constatat că din cauza vitezei excesive a pierdut controlul asupra volanului, a ieșit pe contrasens, s-a ciocnit într-o bordură şi ulterior a intrat dur într-un copac.

În rezultatul leziunilor primite șoferul a decedat pe loc, din păcate. Pe caz a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Iată deci încă un accident din care ar trebui să fie învăţate mai multe lecţii, însă una ar fi mai importantă: posesorii şi conducătorii de autovehicule vechi, produse mulţi ani în urmă, automat trebuie să înceapă să le manipuleze cu gândul că acestea nu au cum şi nu pot corespunde normelor de siguranţă moderne, nefiind dotate corespunzător pentru a putea fi sigur că vor salva vieţi. Astfel spus, viteza de deplasare este nevoie de redus şi de ţinut sub control!

Cmentariile sunt închise