(foto) Modifici parcursul şi o dai cu mai scump. Cum să nu vinzi o maşină rulată în Moldova în 2021

Un cititor AutoBlog.MD nu s-a arătat profund surprins că şi în 2021 vor continua șiretlicurile cu modificarea parcursului automobilelor, însă ne-a sesizat despre un astfel de caz proaspăt pe care l-a urmărit în procesul de căutare a unei oferte bune pe piaţa rulatelor din ţară.

O Honda Civic rulată s-a “îngrăşat” în preţ după sărbători şi în acelaşi timp a “slăbit” în kilometri indicaţi pe bord.

Iată cum arăta anunţul înainte de Revelion:

Iată cum arată cel activ în prezent, fiind sesizabilă diferența de parcurs în descriere. Refuzăm astfel să credem că pur şi simplu au fost încurcate tastele cu cifre.

Aveți dar mare grijă ce cumpărați și nu cădeți în plasa celor care vor doar să câștige pe seama voastră! Dacă nu sunteţi sigur de un automobil rulat pe care doriţi să vi-l cumpăraţi, apelaţi cu încredere pentru consultanţă la Auto Inspect prin intermediul paginii de Facebook sau sunați la numărul de telefon 068303160! Urmăriţi Auto Inspect pentru mai multe astfel de semnale!

TOATE MATERIALELE ŞI REPORTAJELE #AUTO INSPECT

Vezi şi:

https://autoblog.md/se-face-si-leasing-daca-doriti-se-vinde-un-lexus-cu-parcurs-diferit-pe-bord-si-in-anunt/

Cmentariile sunt închise

https://abangsongan.desa.id/https://abuan.desa.id/https://banua.desa.id/https://baturselatan.desa.id/https://baturtengah.desa.id/https://baturutara.desa.id/https://bayunggede.desa.id/https://belandingan.desa.id/https://belanga.desa.id/https://belantih.desa.id/https://buahan.desa.id/https://bunutin-kintamani.desa.id/https://catur.desa.id/https://daup.desa.id/https://dausa.desa.id/https://demulih.desa.id/https://gunungbau.desa.id/https://katung.desa.id/https://kedisan.desa.id/https://kintamani.desa.id/https://lembean.desa.id/https://manikliyu.desa.id/https://pengejaran-kintamani.desa.id/https://pengiangan.desa.id/https://pinggan.desa.id/https://satra-kintamani.desa.id/https://sekaan.desa.id/https://sekardadi.desa.id/https://selulung.desa.id/https://siakin.desa.id/https://songana.desa.id/https://songanb.desa.id/https://subaya.desa.id/https://suter.desa.id/https://terunyan.desa.id/https://ulian.desa.id/https://undisan.desa.id/