(foto) Motorina i-a stricat maşina. Un şofer trebuie să plătească 80.000 de lei pentru reparaţii

Un bărbat din Chişinău şi-a stricat maşina după ce a alimentat la o staţie PECO. Acum proprietarul unui Hyundai Santa Fe cu motor diesel va trebui să scoată din buzunar 80.000 de lei pentru reparaţii.

Revoltat de cele întâmplate, concetăţeanul nostru a postat câteva imagini pe o reţea de socializare, stârnind şi indignarea internauţilor.

Hyundai stricat de motorina_2

Iată mai jos cum arată motorina care i-a fost turnată în rezervor (stânga) şi cum trebuie să arate lichidul normal (dreapta):

Hyundai stricat de motorina_4

Bărbatul spune că a fost stricat tot sistemul de alimentare cu motorină şi intenţionează să meargă în judecată. El îşi doreşte doar acoperirea pagubelor materiale.

Hyundai stricat de motorina_1

Hyundai stricat de motorina_3

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md.

Sursă imagini: facebook.com/Sergiu Driga

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/