(foto) Motorina i-a stricat maşina. Un şofer trebuie să plătească 80.000 de lei pentru reparaţii

0

Un bărbat din Chişinău şi-a stricat maşina după ce a alimentat la o staţie PECO. Acum proprietarul unui Hyundai Santa Fe cu motor diesel va trebui să scoată din buzunar 80.000 de lei pentru reparaţii.

Revoltat de cele întâmplate, concetăţeanul nostru a postat câteva imagini pe o reţea de socializare, stârnind şi indignarea internauţilor.

Hyundai stricat de motorina_2

Iată mai jos cum arată motorina care i-a fost turnată în rezervor (stânga) şi cum trebuie să arate lichidul normal (dreapta):

Hyundai stricat de motorina_4

Bărbatul spune că a fost stricat tot sistemul de alimentare cu motorină şi intenţionează să meargă în judecată. El îşi doreşte doar acoperirea pagubelor materiale.

Hyundai stricat de motorina_1

Hyundai stricat de motorina_3

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md.

Sursă imagini: facebook.com/Sergiu Driga

0 comentarii
 1. vasile spune

  sa ne spuneti ce statie PECO sa stie lumea

 2. Alex spune

  ne spuneti si noua?

 3. Anonim spune

  Rompetrol de la cercul tipografiei

 4. Anonim spune

  Rompetrol de pe Str. Tudor Vladimirescu 25

 5. Driga spune

  Ultimile apriximativ 2 luni m-am alimentat la statia de pe Tudor Vladimirescu ( cercul de la Tipografie ) – Rompetrol

 6. eJIKSON spune

  Asta e la ROMPETROL !!!!! Animale!!!

 7. Stefan spune

  Ai alimentat Motorina Efix sau simpla? Eu de la Rompetrom de pe Vladimirescu ma alimentez si nu am avut inca nici o problema (Motorina Efix)

 8. Valen spune

  serios Rompetrol ? Eu deja de vreo 3 ani alimentez la ei ca am consum mai bun cu motorina lor, si cu simpla sau efix. Dar nu statia de pe Tudor Vladimirescu.

 9. Anonim spune

  citeva zile in urma era 2000 lei … acum magic s-a schimbat in 80000

  Statie nou deschisa .. si de la o alimentare apare rugina in tot sistemul …

  Eu tot ma alimentez la Rompetrol de ani buni. As vrea si mie sa-mi repare Rompetrolul masina .. ca are ceva ani, dar nu cred ca e corect

  1. Malus spune

   Rugina din imagine e la filtru de ulei din motor, el nu are nici i treba cu diselul din rezevor. Ma alimentez si eu de ani buni la rompetrol si nicio problema. Cred ca are vreo comunicare a sistemului de racire a motorului cu interiorul motorului, de aici si rugina

  2. vitalie spune

   #ANONIM….eu inteleg ca dvs sunteti administratorul statie date, si alteva nu faceti decit sa va sparati cu comentarii, RUSINE SA VA FIE pentru ceia ce faceti !!!!

  3. Anonim spune

   Masina de cind a fost preluata noua de la AF Pacific sa alimentat in exclusivitate la rompetrol

 10. Max spune

  Eu cred ca toata treaba asta e facatura concurentilor

 11. Monte Cristo spune

  apelati la protectia consumatorului.

 12. Cornelius spune

  100% Tirex , eu dupa o alimentare la tirex abiaam reusit sa pornesc masina si arde check engine

 13. Driga spune

  Raspund D-nul ANONIM si lui MAX .
  Masina mea este procurata anul trecut, are 18000km parcursi. si ca sa nu afectez cumva motorul, am alimentat numai la Rompetrol. Ma alimentez prin card, ca dovada am istoria tuturor alimentarilor cu data si timpul.
  Acum cu 2000 apoi 80000mii . Despre treaba aceasta stiu doar prietenii si Rompetrolul, unde am venit cu plingere chiar in prima zi cind s-a defectat masina. In ziua ceea mesterii credeau ca se poate rezolva treaba cu spalarea sistemului si schimbarea filtrului. Suparat am postat pe FACEBOOK ce am pati si am scris cheltuielile de atunci. A doua zi masina tot nu a pornit. Mesterii s-au bagat mai detaliat. Si au gasit problema mai mare. Invoice avenit la 80mii. Asa ca Cred ca autorul este cineva de la ROMPETROL :-))))) Cine are dubii, pot prezenta dovada platii de la banca si invoice de la Hyundai Service 😉

 14. Driga spune

  Ultima perioada, ma alimentam in special la statia Rompetrol de la T. Vladimirescu. ( unde-i cercul de la Tipografia Centrala ) . Turnam deobicei EFIXul . Nu am avut nici o alimentare in vre-o alta statie in Moldova. Numai la Rompetrol!

 15. Mihai spune

  Pentru asa fapte vor raspunde in fata legii, cu încasarea din contul companiei petroliere a prejudiciului material si moral.

 16. Anonim spune

  Este o situatie sofisticat de judecat . De unde ati procurat Tucson-ul daca la europeni atunci degeaba . Importa mult tara ce a asamblat masina . Si diferenta de standarde de calitate a carburantelor deviaza de la tara la tara asta poate fi 1 problema . 2 filtru necalitativ . Eu cunosc multi oameni ce alimenteaza la rompetrol si sunt multumiti . Daca vorbesc de mine eu am automobil pe benzin mie imi convine mai bine sa ma alimentez de la alt peco .

 17. Dan spune

  Buna ziua,
  Eu am alimentat in decembrir 2016 la rompetrol campina, acum masina este in service cu constatare: carburant neconform si un deviz pe masura. Masina este un Range Rover cu 140.000km alimentati doar prin fill-go. De cand am alimentat a mai mers 60km si s-a stricat motorul. Ii voi actiona in judecata, daca mai sunt si alte persoane in aceasta situatie va rog sa ma contactati.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata