(foto) Dric de lux pentru ceremonii funerare silenţioase. Această Tesla neobişnuită este de vânzare

Doar priviţi cum arată o maşină dedicată transportului răposaților făcută pe bază de Tesla Model S şi care costă 200.000 de euro! Vehiculul neobişnuit este făcut într-o ediţie limitată şi vândut la fel în Norvegia.

Dricul electric are la bază o Tesla Model S 75D din 2018 şi un parcurs de 1.000 de km. În procesul transformării, electromobilul a fost tăiat în jumătate, după care alungit cu 80 de cm.

Din habitaclu a fost scoasă bancheta posterioară şi în loc a fost instalată o platformă din metal care a fost decorată cu mai multe tipuri de lemn scump. De asemenea, se poate vedea că părţile laterale au fost acoperite cu piele de calitate, iar plafonul are corpuri de iluminat pe bază de LED-uri.

Vehiculul funerar marca Tesla a fost făcut la comanda unui oarecare Jan Erik Naley. Norvegianul a lucrat mult timp în afaceri cu servicii funerare şi se pare că acum vrea să meargă la pensie.

După ce a depus efort pentru a crea patru astfel de maşini, trei dintre care au fost vândute, a mai rămas de găsit încă un proprietar. Cere în schimb 1.999.000 de coroane norvegiene sau 200.000 de euro.

Vezi şi: (video) Binz.E este noua maşină pentru ceremonii funerare creată dintr-o Tesla Model S

Vânzătorul subliniază că această Tesla este în căutarea unui nou proprietar prin intermediul unui dealer şi în ciuda modificărilor efectuate în construcție se păstrează o garanţie de cinci ani de zile.

Jan Erik Naley ar prefera proritar să găsească un client din Norvegia deoarece vehiculul este asamblat în conformitate cu condițiile şi cerinţele locale.

Vezi şi: (video) Premieră în Olanda – Tesla Model S Shooting Brake! Doar 20 vor fi făcute

Cmentariile sunt închise