(video) Premieră în Olanda – Tesla Model S Shooting Brake! Doar 20 vor fi făcute

Jumătate de an de muncă! Atât timp a fost necesar pentru ca atelierul olandez specializat pe caroserii RemetzCar şi studioul britanic Niels van Roij Design să facă real un Tesla Model S Shooting Brake!

Automobilul electric în caroserie break a fost prezentat acum câteva ore proprietarului, iar prima apariţie publică va avea loc la Concours d’Élégance Paleis Het Loo în Apeldoorn, Olanda, între 29 iunie şi 1 iulie 2018.

Prezentarea maşinii a fost aşteptată în martie în cadrul Salonului Auto de la Geneva, însă s-a anulat. Totuşi, acum automobilul este 100% gata pentru a fi exploatat în condiţii normale de către colecţionarul olandez Floris de Raadt, care este un fan al Shooting Brake-urilor. Actualul proprietar conduce maşini electrice încă din anul 2008, iar acest proiect l-a comandat în anul 2016.

Specialiştilor RemetzCar le-a fost uşor să realizeze comanda deoarece au avut deja o experienţă cu Model S, transformându-l într-o maşină pentru servicii funerare. Totodată aceştia se ocupă de convertirea altor automobile, a căror proprietari doresc un ampatament şi o lungime mai mare.

De cum să arate cât mai bine în noua formă pe care Tesla nu s-a gândit să o facă până acum, s-a gândit designerul Niels van Roij.

“Ideea era să-mi traduc maşina personală Tesla Model S într-un Shooting Brake dinamic și sportiv, dar şi elegant. Aceste criterii erau mai importante decât crearea unei mașini cu un spațiu maxim pentru bagaje. Niels van Roij Design a dezvoltat mai multe opțiuni pentru convertire, concentrându-se pe designul premium combinat cu nişte costuri reduse. Favorita noastră a fost opțiunea numită “Bold Chrome”, cu un design remarcabil şi inserţii cromate lucioase în jurul geamurilor, subliniind liniile dinamice ale mașinii. Rezultatul este cu adevărat uimitor!”, a exclamat Floris de Raadt.

RemetzCar a adus în realitate schițele de design ale lui Niels van Roij, lăsând intactă atât structura mașinii, precum și zonele de deformare. RemetzCar a dezvoltat, de asemenea, un hayon complet nou, cu un spoiler spate şi stop integrat, dar şi cu un ștergător ascuns sub el.

Pentru a oferi automobilului un aspect mai îndrăzneț dacă este privit şi în partea frontală, van Roij a adăugat inserţii cromate care “curg” pe montanţii A după ce înconjoară şi acoperişul panoramic. Culoarea caroseriei este o nuanţă verde metalizată combinată cu praf de aur.

În total sunt planificate a fi transformate de către RemetzCar un număr de 20 de exemplare Model S. Proprietarul acestei maşini va face în scurt timp un tur prin câteva ţări europene, pentru a le-o arăta potențialilor clienţi şi jurnaliştilor.

Vezi şi: (video) Cel mai rapid break din lume a fost făcut la comandă pentru transportul câinilor

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/