(foto) A devenit deja o tradiţie? De la începutul anului mai mulţi proprietari de maşini au găsit pungi cu gunoi pe ele

În Chişinău sunt destui conducători auto care nu se învaţă minte sau cel puţin din greşelile altora, dar şi localnici care nu au nici un fel de milă sau nu îşi schimbă “năravul”. Vorbim aici în particular despre cazurile în care concetăţeni pedepsesc şoferi prin a-şi arunca gunoiul pe maşinile lor atunci când aceştia blochează accesul la tomberoane.

Din câte se pare s-a format deja o tradiţie în acest sens, iar de la începutul lui 2020 nu au putut lipsi astfel de cazuri, continuare a seriei celor înregistrate în anii precedenţi.

Iată o situaţie surprinsă în această dimineaţă într-o curte de pe bd. Traian din capitală. Câteva pachete cu deşeuri au fost puse pe un Opel Astra decapotabil, modificat de atelierul de tuning Irmscher. Bine că proprietarul nu a uitat să-i închidă acoperişul 🙂

FOTO: facebook.com/chisinau.fail

Un alt caz vine din sectorul Buiucani. Deşi nu a blocat în totalitate accesul la tomberonul cu gunoi, dar scara blocului, un locatar a decis să-şi pună deşeurile care nu au încăput în container pe capota şi parbrizul unui Nissan.

În alte două situaţii au fost implicate maşini mai scumpe şi mai moderne: o Skoda Superb şi un BMW Seria 5.

FOTO: facebook.com/buruiana.ion.7

Ca o excepţie în această serie, iată şi sancţiunea primită de un conducător care şi-a lăsat automobilul parcat cel mai probabil într-un loc interzis sau neregulamentar pe strada Ismail. Un con de semnalizare/indicare a necesităţii de a ocoli o porţiune de drum aflată în lucrări a fost ridicat şi pus pe capota unui Renault.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire!

Vezi şi:

https://autoblog.md/imaginea-zilei-realitatea-cruda-din-moldova-intr-o-singura-fotografie/

(foto) Atenţie, vecini răutăcioși! Cum a fost pedepsit un locatar care a blocat cu maşina accesul celor de la salubritate

https://autoblog.md/video-amenda-urat-mirositoare-un-sofer-si-gasit-masina-inconjurata-de-cosuri-de-gunoi/

Cmentariile sunt închise