(video) Întâmplare neobișnuită și virală! Noul Lancia Ypsilon s-a dat de gol după ce a fost scos din apă

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update) S-a aflat că mașina a fost sustrasă de persoane necunoscute din parcarea uzinei Peugeot din Sochaux.


Întâmplare neobișnuită și virală în Franța! Ieri dimineața, pompierii din urba franceză Montbéliard, aflată la câțiva kilometri de hotarul cu Elveția, au fost solicitați să intervină pentru că o mașină albă era pe jumătate scufundată într-un canal și i se vedea doar partea superioară.

Eventuale victime nu au fost găsite după scufundări efectuate, însă curios este că autoturismul s-a dovedit a fi noua generație Lancia Ypsilon, iar designul său exterior s-a dat astfel de gol înainte de premieră!

Ziarul L’est Republicain a publicat câteva fotografii de la fața locului incidentului, dar fără a preciza modelul, deși siglele mărcii erau vizibile clar. O primă versiune, ceea ce s-a crezut inițial, era că s-a întâmplat un accident în timpul filmărilor de materiale pentru campania de promovare.

Publicația susține însă că mașina a fost furată și ar fi putut fi folosită pentru a comite o infracțiune. Dar cum a ajuns în apă este deocamdată un mister, poliția locală refuzând să comenteze incidentul.

Între timp, coincidență sau nu, însă chiar astăzi Lancia a lansat o nouă porție de conținut teaser. Premiera mașinii este setată pentru februarie 2024, cel mai probabil la Salonul Auto de la Geneva, iar lansarea pe piață va începe cu o ediție limitată, complet electrică, realizată în colaborare cu firma Cassina. Ediția va fi constituită din 1.906 de unități numerotate și certificate, pentru a sărbători cei 117 ani de la înființarea mărcii auto.

Imaginea care prezintă un „tavolino” întruchipează un detaliu unic și un element de design, care amintește cu tărie de conceptul de home feeling, care a fost întotdeauna esențial pentru Lancia. Iar a doua imagine prezintă partea din față a mașinii, caracterizată prin reinterpretarea grilei istorice – „calice”, proiectată acum în viitor prin trei raze de lumină care îmbrățișează în mod ideal sigla.

Calice îmbrățișează în mod ideal noile inscripții Lancia, realizate din oțel inoxidabil satinat și remarcate prin fontul original inspirat de lumea modei. Partea frontală, precum a fost Lancia Beta Montecarlo, va fi neagră lucioasă pentru a evidenția cel mai bine noile inscripții.

Cmentariile sunt închise