(foto) Next level pentru preşedintele Igor Dodon. Foloseşte deja un S-Class W222 pentru deplasări

(update) Mercedes-ul este fabricat în 2014 şi i-a fost pus la dispoziția lui Igor Dodon de către SPPS, care l-a luat din garajul Cancelariei de Stat.

Șeful statului Igor Dodon foloseşte deja o nouă mașină pentru deplasări de serviciu. Aceasta a fost surprinsă astăzi la Palatul Republicii, acolo unde preşedintele a venit însoţit de soţia sa la deschiderea Congresului Mondial al Familiei.

Din ceea ce vedem, este vorba despre un Mercedes-Benz S-Class în caroserie W222. Modelul exact, pentru a-i stabili motorizarea, deocamdată nu se cunoaşte.

FOTO: agora.md

Potrivit ofițerilor Serviciului Protecție și Pază de Stat, automobilul este de mai mult tip în posesia instituției, notează Agora.

FOTO: agora.md

De menţionat că o maşină similară a fost văzută şi în ziua paradei de Ziua Independenţei din 2016. Mercedes-ul a fost utilizat pentru transportarea fostului preşedinte Nicolae Timofti.

Amintim că, duminică, 9 septembrie, două mașini din escorta prezidenţiale au fost implicate într-un accident rutier pe traseul Strășeni – Călărași. Șeful statului se afla în Mercedess-ul prezidențial, lovit lateral de un camion.

Vezi cum s-a întâmplat: Video de pe camera de bord cu accidentul în care a fost implicat Președintele Republicii Moldova

Vezi şi: Galerie Foto: Ce a rămas din mașina în care se afla Igor Dodon? S-Class-ul a fost surprins în Chișinău

Vezi şi: (video) Cum era maşina preşedintelui înainte de accident? Am testat-o cândva în exclusivitate

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/