(foto) Noua generaţie Hyundai i20 a fost deconspirată înainte de debut

(update 18.02.2020) Primele imagini oficiale cu noua generaţie Hyundai i20 şi-au făcut apariţia neoficial în spaţiul online. Sunt şase fotografii care ne arată deocamdată designul exterior al modelului compact. Putem observa influențele stilistice evidente din partea sedanului Elantra, în timp ce grila frontală pare a fi inspirată de cea pe care o va primi i30 facelift, maşină care la fel o vom vedea la Salonul Auto de la Geneva.

Chiar și capota și nasul sunt sculptate în așa fel încât ai crede că compartimentul motorului ascunde o unitate de propulsie interesantă. Însă ceva mai mult decât un motor natural aspirat de 1.2 litri şi un altul turbo de un litru volum şi cu trei cilindri am putea să nu vedem. Este aşteptat şi un suport electric pe o motorizare şi urmează în curând să aflăm pe care.

Iar în spate, banda (LED sau reflectorizantă?) subțire care conectează stopurile supradimensionate este completată de un hayon vopsit în două tonuri, un pseudo difuzor aerodinamic și alte inserţii de plastic într-o combinaţie negru mat și lucios.


(05.02.2020) Noua generaţie Hyundai i20 vine la Salonul Auto de la Geneva

Noua, a treia generaţie Hyundai i20, se prezintă oficial în primele detalii, indicând că va avea un design complet nou și că va fi prima mașină din Europa care va purta noul limbaj de design al mărcii – Sensuous Sportiness.

Ceea ce numesc coreenii drept “sportivitate senzuală” se caracterizează prin armonia dintre patru elemente fundamentale: proporție, arhitectură, stil și tehnologie. Scopul acestei direcții de proiectare este de a aduce frumusețea instinctivă vehiculelor Hyundai, creând valoare emoțională experienţei de condus și oferindu-le un aspect distinctiv.

În comparație cu predecesorul său, primele imagini-schiţă ale noului model Hyundai evidențiază un aspect mai dinamic și mai sportiv. Grila frontală de tip cascadă, care se extinde spre părțile laterale, marchează dimensiunile generoase ale exteriorului.

Semnătura unică a sistemului de iluminare evidențiază alura remarcabilă, în timp ce liniile ascuțite ale caroseriei subliniază agilitatea autovehiculului. În plus, luneta integrează blocurile optice spate cu formă alungită, completând aspectul general armonios.

Designul interior reliefează liniile orizontale ale bordului, elemente distinctive ale noului habitaclu, pe care urmează să-l vedem. Pentru a accentua eleganţa, panoul de bord şi monitorul central al sistemului multimedia au fost integrate în două ecrane de 10.25 inci fiecare.

Noul i20 va fi dezvăluit la Salonul Auto de la Geneva, în luna martie. Mai multe detalii vor fi prezentate în curând.

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Vezi şi:

(video) FRANKFURT 2019: Premieră mondială – Noul Hyundai i10 N Line

(video) FRANKFURT 2019: Premieră europeană – Ediţia limitată Hyundai i30 N Project C

Grupul Hyundai a anunțat investiții de circa $35 de miliarde în maşini autonome, conectate, electrice şi chiar zburătoare

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/