(video) FRANKFURT 2019: Premieră mondială – Noul Hyundai i10 N Line

Salonul Auto de la Frankfurt a fost locul unde Hyundai a marcat şi premiera mondială a noii generaţii a modelului i10. Însă, pe lângă modelul de bază, pe stand a fost arătată şi o primă versiune “fierbinte”, de fapt un nivel de echipare de top cu accente sportive, numit N Line.

Producătorul sud-coreean spune că astfel are în gama sa europeană deja patru modele N Line, pe lângă i30 N Line, i30 Fastback N Line și Tucson N Line.

Pariul principal pe care se pune pe acest model este prezenţa vizuală. Spre deosebire de un i10 obişnuit, acesta dispune de o nouă bară de protecţie frontală, o grilă de radiator cu o plasă diferită, lumini de zi în trei secţiuni pe marginile sale, accente de culoare roşie şi jante de 16 inci cu design specific.

De asemenea, dacă pe modelul standard terminaţia eşapamentului este ascunsă sub bara de protecţie, pe i10 N Line este scoasă la vedere şi încă este una dublă stilată. Acoperişul şi carcasele oglinzilor retrovizoare pot fi vopsite într-o culoare diferită de cea a caroseriei, deşi o opţiune similară este disponibilă şi pentru modelul obişnuit.

Singurele deosebiri din cabină sunt nişte scaune diferite care au suporturi laterale mai pronunţate, inserţii şi cusături de culoare roşie, logouri N Line, aplicaţii diferite pe pedale şi un diferit levier al cutiei de viteze.

Am ajuns şi la marea deosebire. Aflaţi că doar acest model poate avea o combinaţie dintre un motor turbo T-GDi cu trei cilindri şi un volum de 1.0 litri (100 CP/172 Nm) + o cutie de viteze manuală în cinci trepte. Pe un i10 standard nu o veţi găsi.

Cu toate acestea, propulsorul de bază oferit pe i10 N Line este un MPi natural aspirat de 1.2 litri şi cu patru cilindri, care produce 84 CP şi 118 Nm de cuplu. Unitatea poate fi cuplată la o cutie de viteze manuală cu cinci trepte sau robotizată la fel cu cinci trepte şi un ambreiaj.

Dacă noul i10 va intra pe piața europeană la sfârșitul acestui an, i10 N Line va fi disponibil abia din vara anului 2020.

Iată şi alte modele Hyundai arătate la Frankfurt:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/