(video) Premieră de la Hyundai: Primul SUV cu pachet sport N Line este Tucson

Hyundai a prezentat un al treilea model care a adoptat linia de echipare sau pachetul sportiv numit N Line, Tucson facelift devenind primul SUV din gama mărcii care îl va purta. Noul model creat combină puterea, siguranța și confortul unui Tucson obişnuit cu stilul și atitudinea dinamică a liniei de accesorii şi componente dezvoltate de subdiviziunea N Performance.

Din informaţiile disponibile, aflăm că un Hyundai Tucson N Line va fi pus la dispoziţie, cel puţin în Europa, cu una din trei motorizări puse la alegere. În plus față de unitatea de propulsie cu motor diesel CRDi de 2.0 litri şi sistem electric de 48V, introdusă odată cu facelift-ul modelului, Hyundai a combinat acum tehnologia hibridă eficientă şi cu motorul diesel CRDi de 1.6 litri (136 CP), oferind un consum redus de combustibil de până la 11%.

Unitatea de propulsie mild hybrid contribuie la eforturile globale ale Hyundai pentru îmbunatățirea eficienței consumului de combustibil. Tehnologia include o baterie litiu-ion polimer de 48 volți, un demaror-generator Mild Hybrid Starter (MHSG), un convertizor LDC (Low Voltage DC/DC) și un invertor. Oferind o putere de 185 de cai, unitatea devine cea mai puternică din gama de motoare a noului Tucson.

O altă opțiune bine echilibrată este motorul pe benzină T-GDI de 1.6 litri (177 CP). Toate agregatele îndeplinesc noile standarde Euro 6d Temp.

Vezi şi: (video) Premieră europeană: Noul Hyundai i30 N Line

Tucson N Line este o combinație unică dintre un SUV de familie și sportivitatea inspirată de accesoriile N Performance. Schimbările afectează atât exteriorul, cât şi interiorul maşinii.

Mai mult, există şi câteva intervenţii de ordin tehnic, precum: o servodirecţie mai rafinată, precum şi setări de suspensie ajustate, astfel încât clienții să poată experimenta o mașină mai sportivă. Arcurile de pe maşinile cu ambele motoare oferă o rigiditate cu 5% mai mare în configurația din spate și cu 8% mai mare pe puntea din faţă, în timp ce modificările software ale direcției oferă o senzație liniară ușor mai directă a volanului rotit.

Vezi şi: (video) Premieră: Linia de echipare N Line, acum şi pentru noul Hyundai i30 Fastback

Bara de protecție redesenată și o grilă de radiator cu ochiuri întunecate, încadrată într-o ramă cromată întunecată, oferă o primă impresie puternică. Bara de protecţie posterioară include un pseudo difuzor şi două terminaţii rotunde ale eşapamentului în locul unora trapezoidale.

În plus, jantele fumurii din aliaj de 19 inci, carcasele oglinzilor retrovizoare laterale, precum și un spoiler spate finisat într-un negru lucios evidențiază atitudinea sportivă a mașinii. Farurile cu inserţii negre, noile lumini de zi LED şi ramele întunecate ale geamurilor, împreună cu mânerele uşilor vopsite în aceeaşi culoarea ca şi cea a caroseriei, creează, de asemenea, un aspect mai dinamic a liniei N.

În interiorul mașinii, clienţii se vor putea bucura de scaune sport tapiţate cu piele N și de cusături contrastante roşii pe volan și pe scaune. Pedalele din aliaj și levierul cutiei de viteze înfășurat în piele, cu accente roșii, fac parte de asemenea din opțiunile pachetului N Line.

Noul nivel de echipare este proiectat, testat și construit în Europa și este disponibilă pe piaţa europeană în combinaţie cu nouă opţiuni diferite de vopsea pentru caroserie.

Potrivit diferitelor surse, Hyundai Tucson va avea şi o versiune N Performance. Deocamdată este necunoscută o dată de lansare a acestui model.


Pentru a marca lansarea noului Tucson N Line, Hyundai a invitat artistul german Andreas Preis să creeze proiectul “Drive A Statement” Tucson, o ilustrare unică aplicată pe SUV. Hyundai a solicitat lui Preis să creeze un design cu adevărat atractiv, care să transforme maşina într-o declarație reală, subliniind în același timp noile sale caracteristici. Este inspirat de patrimoniul Hyundai N și ia multe indicii din motorsport, cu referințe la curbe, șicane, borduri și drapele cu carouri, precum și de la modelele Hyundai i20 Coupe WRC și i30 N TCR. Elementele și liniile vizuale creează, de asemenea, un aspect dinamic, rapid, mai ales de-a lungul părților laterale ale mașinii.

Culoarea de bază a ilustrației este Engine Red, iar artistul a mai utilizat paleta de culori N (alb, negru, roșu și albastru). Designul care a rezultat evidențiază aspectele cheie ale modelului, cum ar fi partea sa frontală mai agresivă și sportivă, care include un nou design al grilajului, luminile rafinate de funcționare pe timp de zi și noile inserţii negre din faruri.

De asemenea, atrage atenția asupra accentelor negre lucioase ale mașinii. După proiectarea ilustrației, Preis a transferat lucrarea pe mașină cu propria mână, acordând o mare atenție detaliilor, întregul proces de vopsire durând 72 de ore.

https://www.youtube.com/watch?v=Ubm3FZ-bVuI

https://www.youtube.com/watch?v=U_z_D2fPA34

Vezi şi: (foto) Hyundai a lansat noul Tucson Sport

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/