(video) În ce şcoli auto se învaţă astfel de manevre? Trei situaţii de accident generate de şoferi din ţară

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un articol fără prea multe comentarii. Pur şi simplu aceşti şoferi din imagini mai mult decât merită să fie reexaminaţi! Este deja inadmisibil să avem astfel de colegi în trafic, colegi care încalcă elementare şi banale reguli de circulaţie, generând situaţii de accident care pot băga oameni în spitale cu traumatisme pe viaţă sau la doi metri sub pământ.

La modul serios! Autoritățile ar trebui să intervină în legislaţie pentru a impune reexaminări după fiecare încălcare de genul dat, ce trebuie soldată cu suspendarea permisului! Conducătorii auto indiferenți vor şti ce îi așteaptă pe viitor şi astfel vor depune un efort (impus) în a nu încălca.

Cu paşi mici putem face o circulaţie mai sigură pe drumurile din Moldova, măcar cu paşi mici, dacă nu se doreşte sancționarea mai dură cu amenzi care să bată real la buzunar.



Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/