(foto) Noua generaţie Skoda Yeti a fost văzută fără camuflaj. Trebuie să vezi cum arată

Noua generaţie Skoda Yeti a fost deconspirată de un şofer. Maşina fără camuflaj se va deosebi radical în materie de design, fiind o copie mai mică a fratelui său Kodiaq, iar în dimensiuni per ansamblu va fi ca şi SEAT Ateca.

Câteva fotografii mai puţin calitative au fost publicate de Auto.cz. Persoana care le-a realizat şi a trimis imaginile la redacţie a menţionat:

“Pe drumul din Jicin spre Mlada Boleslav am observat un automobil fără logo dar care seamănă cu Kodiaq. Apropiindu-mă de el am văzut că proporţiile nu corespund cu cele ale noului SUV Skoda. Şi doar atunci când am văzut câteva elemente încă fiind camuflate mi-am dat seama că este noul Skoda Yeti”.

Vezi şi: (foto) Oficial Skoda, despre noul Yeti: Modelul nu îşi va mai păstra formele actuale

Ceea ce a văzut martorul ocular poate fi adevărat. Skoda Yeti va deveni o copie mai mică a modelului Skoda Kodiaq. Pe de o parte va fi asemănător şi cu spaniolul SEAT Ateca.

Premiera mondială a noii generaţii Skoda Yeti ar putea avea loc în curând. La bază va sta platforma MQB, cea pe care e construit VW Tiguan şi SEAT Ateca. Mai multe detalii le vom afla de la prezentarea oficială.

Vezi şi: (foto/video) Premieră: Ateca este primul crossover din gama Seat

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/