(foto) Noua generaţie Suzuki Swift este practic gata. Primele imagini oficiale

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Compania Suzuki se pregăteşte pentru expoziția Japan Mobility Show, care va avea loc la Tokyo în perioada 26 octombrie – 5 noiembrie, cu o serie de vehicule dedicate pieţei locale, în mare parte fiind vorba despre concepte.

Printre acestea se numără şi modelul Swift de nouă generaţie, a patra la număr. Cu toate acestea, la salonul auto va fi demonstrat un prototip pre-serie, dar în acest caz este doar o formalitate: mașina este deja aproape gata pentru producție și nu va suferi modificări semnificative când va avea loc premiera deplină.

Compania Suzuki nu detaliază deocamdată noul Swift. În acest moment, putem aprecia doar designul exterior şi interior. Noul Swift a devenit mai rotunjit și a obținut o linie de “talie” mai accentuată, dar a păstrat emblematica “cupolă” a acoperișului.

Interiorul ne este prezentat surprinzător de tradițional: cu panou de bord cu ceasuri analogice, un levier fix al cutiei de viteze și alte soluții familiare.

Printre dotările noi se vor găsi noi sisteme de asistență electronică, precum: frânare automată de urgenţă cu senzor dublu Dual Sensor Brake Support II, activare automată şi adaptivă a fazei lungi în faruri, dar şi un monitor a stării şoferului.

Se afirmă că noul Swift va rămâne concentrat pe echilibrul dintre eficiență a consumului de combustibil și plăcerea condusului. Conform informațiilor preliminare, platforma și tehnologia vor fi păstrate într-o formă sau alta de la modelul actual, care este în producție din 2016.

În prezent, în Japonia, Swift este oferit cu un motor de 1.2 litri pe benzină (91 CP) sau cu un sistem hibrid bazat pe acesta.

Cmentariile sunt închise