(foto) Noul Audi e-tron GT. Iată cum arată în primele imagini oficiale înainte de premieră

În spaţiul online au apărut primele imagini oficiale ale noului Audi e-tron GT. Acestea ne arată nu numai designul exterior, ci şi cel interior, la aceste capitole imitând aproape în totalitate conceptul prezentat în 2018.

Amintim că premiera-i mondială este setată pentru ziua de 9 februarie 2021.

În linii generale vorbind, versiunea de producție este foarte similară cu prototipul pre-serie, prezentat în mod repetat anterior. S-au păstrat elementele caracteristice ale kitului de caroserie, adânciturile pe capotă și un set de faruri şi stopuri cu un design neobișnuit. Jantele sunt, de asemenea, aceleași, dar într-o schemă de culori diferită.

Interiorul mașinii electrice este similar din punct de vedere stilistic cu interiorul conceptului din 2018 cu același nume, dar diferă în detalii. În aceste imagini ne este arătat cel al modelului de top RS e-tron GT. De exemplu, aici sunt deflectoare de ventilaţie în formă diferită și un afișaj multimedia ușor diferit. Este demn de remarcat şi faptul că interiorul său are multe elemente noi care nu se găsesc încă în alte modele ale mărcii germane.

Detalii tehnice despre mașina electrică de serie sunt încă păstrate în secret, dar se știe că nu numai platforma PPE o împarte cu Taycan, ci și bateria cu o capacitate de 93.4 kWh. Acesta va oferi o autonomie de cel puţin 400 de kilometri.

Lăsăm aici şi evenimentul de prezentare în caz că vei dori să-l urmăreşti în seara zilei de mâine:

https://www.youtube.com/watch?v=StkkIdBY5r0

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-audi-dezvaluie-primele-detalii-despre-noul-rs-e-tron-gt-primul-audi-rs-electric/
https://autoblog.md/video-noul-audi-e-tron-gt-a-intrat-in-productie-pentru-ca-este-noua-masina-a-mosului/
https://autoblog.md/video-noul-audi-e-tron-gt-este-gata-germanii-il-arata-pe-bucati-dar-si-unde-il-vor-fabrica/

Cmentariile sunt închise