(foto) Noul BMW Seria 3 a ajuns în Moldova. Iată cât de bine poate arăta chiar şi versiunea 320d

Noua generaţie BMW Seria 3 a fost adusă deja în ţara noastră, chiar înainte de sosirea primăverii. În showroom-ul dealerului oficial de pe strada Bucuriei 18A, compania AutoSpace, poate fi admirat şi analizat în detalii un exemplar al sedanului bavarez.

FOTO: facebook.com/vasiliy.tovtul

Maşina din imagini, chiar dacă nu are cel mai potent motor din gamă, are în schimb un look agresiv datorită pachetului M Sport. În plus, mai dispune de nişte jante M şi inserţii de culoare neagră lucioasă pentru un contrast deosebit cu nuanţa specială în care e vopsită caroseria.

Bara de protecţie posterioară conţine un pseudo-difuzor, care la rândul său încorporează două terminaţii rotunde cromate ale eşapamentului. Pe capacul portbagajului se mai poate observa un mic spoiler.

În habitaclul automobilului vedem, la fel, mai multe accente orientate spre sportivitate. Volanul cu logo M conţine padele de comutare a treptelor în spatele său, panoul de bord digital e de ultimă generaţie, pedalele au inserţii metalice, scaunele profilate conţine cusături contrastante de culoare albastră şi inserţii cu Alcantara, iar consola centrală are nişte suprafeţe finisate cu o textură frumoasă şi practică spre deosebire de una în piano black.

Pe bord mai vedem accentele sistemului de iluminare ambientală, noul sistem multimedia, noul panou de control al climatizării şi cel al sistemului audio, iar mai jos şi levierul compact al cutiei de viteze automate. Butonul de pornire a motorului se află acum chiar în stânga sa.

Caracteristicile premium ale noului BMW Seria 3 Sedan pot fi îmbunătăţite suplimentar cu o serie de opţiuni inovatoare şi de înaltă calitate. Liniile de echipare Advantage, Sport Line, Luxury Line şi M Sport asigură direcţii diferite de personalizare.

FOTO: facebook.com/vasiliy.tovtul

Maşina din imagini, că tot este un 320d ce poate exista şi într-o variantă cu tracţiune integrală, are sub capotă al doilea cel mai puternic motor diesel după 318d (150 CP). BMW 320d are un diesel cu patru cilindri şi vine standard cuplat la o transmisie manuală cu şase trepte (însă în acest caz are transmisia opţională Steptronic cu opt trepte).

Având un volum de 2.0 litri, produce 190 de CP şi 400 Nm de cuplu. Acceleraţia 0-100 km/h o poate realiza în 6.8 secunde, iar viteza maximă este limitată la 240 de km/h. Datorită tehnologiilor de ultimă oră, producătorul a declarat un consum mixt pentru această motorizare, ce poate coborî chiar sub 5 litri/100 de km.

Preţul concret al acestei maşini, în nivelul de echipare în care este şi cu toată dotările de la bord, este de fix 52.000 de euro.

Primul nostru contact cu noua generaţie BMW Seria 3:

Vezi şi: (video) Urmăreşte în 40 de minute cum sunt asamblate în uzine noile BMW Seria 3 şi X5

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/